Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Ingus Ulmanis un «Lādezers» laiž klajā Vinyl LP albumu «Es rakstu»

Redakcija
Redakcija

Ingus Ulmanis atzīst: «Zinu, ka plates un CD ikdienā cilvēki lieto pavisam maz, tomēr tas ir veids, kā varam paši sev un mūsu kvēlākajiem klausītājiem pasniegt dāvanu. Visbeidzot, tas ir apliecinājums mūsu darbam dziesmu žanrā, un ir sajūta, ka laiks nav nomests zemē, tās radot. Tās gan ir mūsu sajūtas, kurām nu iedots pašu novērtējums laikā...»

Paralēli albumam puiši klajā laiž videoklipu pašai pirmajai grupas dziesmai «Tu esi vēl jauns» (Aigars Voitišķis / Māra Zālīte), ar kuru «Lādzezers» pirms trīsdesmit gadiem pieteica sevi Latvijas auditorijai pēc Ingus un Aigara aiziešanas no grupas «Jumprava».

«Deviņdesmitajos gados, kad dziedājām «Tu esi vēl jauns, tev viss vēl priekšā», tas drīzāk bija kā joks. Neviens tā pa īstam nedomāja, ka jāmaksā būs par visu, kas likās par velti nācis; ka mūsu vecāki mirs un ka negribēsies skatīties spogulī uz grumbām un krokām, tomēr viens nav mainījies, un iekšpusē kāds burtiski auro – «Tu esi vēl jauns, tev viss vēl priekšā…»,» saka Aigars Voitišķis.

Platē iekļautas dziesmas «Kā man laiku apvaldīt» (I. Ulmanis/ I. Ulmanis), «Cik brīvs, tik dzīvs (I. Ulmanis/P. Brūvers), «Tu esi vēl jauns» (A. Voitišķis/ M. Zālīte), «Prom no pilsētas» (A. Voitišķis/ S. Stāle), «Stikla laivas» («Man liekas, sen jau biju projām») (A. Voitišķis/ P.Brūvers), «Nospēlē man» (A. Voitišķis/ A. Voitišķis), «Tālumā» (I. Ulmanis/ I. Ulmanis), «Rozā eņģelis» (I. Ulmanis/ I. Ulmanis), «Pārsteigums» (A. Voitišķis/ A. Eglītis), «Gadalaiki (I. Ulmanis/ I. Ulmanis), «Tas nebūs viss» (A. Voitišķis/ I. Ulmanis / P. Brūvers), «Es rakstu (I. Ulmanis/ I. Ulmanis, P. Brūvers).

Ingus Ulmaņa jubilejas koncerti notiks:

15.feburārī plkst. 19.00 Koncertzāle «Cēsis»
16.februārī plkst. 19.00 Ādažu Kultūras centrs
24.februārī plkst. 18.00 Kultūras centrs «Ulbrokas Pērle»
5.martā plkst. 19.00 Madonas Kultūras nams
8.martā plkst. 19.00 Liepājas koncertzāle «Lielais dzintars»
13.martā plkst. 19.00 Jelgavas Kultūras nams
15.martā plkst. 19.00 Kultūras centrs «Siguldas Devons»
16.martā plkst. 18.00 Rēzekne, Latgales vēstniecība GORS
21.martā plkst. 19.00 Rīga, VEF Kultūras pils
23.martā plkst. 19.00 Limbažu Kultūras nams
13.aprīlī plkst. 18.00 Alūksnes Kultūras centrs
19.aprīlī plkst. 19.00 Kuldīgas Kultūras centrs,
20.aprīlī plkst. 18.00 Tukuma Kultūras nams
27.aprīlis plkst. 18.00 Ventspils teātra nams «Jūras vārti»
28.aprīī plkst. 16.00 Krustpils Kultūras nams
25.augustā plkst. 18.00 Dzintaru koncertzāle

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā.