Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: “Very Cool People” uzdod aktuālu jautājumu – “Ko tu vēl gaidi?”

Redakcija
Redakcija
Grupas “Very Cool People” mūziķi ir apņēmības pilni turpināt pārsteigt kā publiku, tā paši sevi, tādēļ īpaši negaida un laiž klajā nākamo spridzekļhitu no topošā albuma. Jaunais singls nodēvēts par “Ko tu vēl gaidi?” un tapis kopā ar dziedātāju Paulu Saiju, stāstnieces lomu atvēlot grupas trombonistei Laurai Rozenbergai. Kā zināms, tad ritmiskās stāstītājas ampluā viņa iejutās arī grupas vasaras singlā “Rikšiem”.

Jaunās dziesmas “Ko tu vēl gaidi?” vēstījums ir tiešs un vienkāršs – viss dzīvē notiek šeit un tagad, tādēļ nav vietas prokrastinācijai. Ja ir kaut kas, ko vēlies sasniegt vai izdarīt, tad tas ir jādara! Idejiskais uzstādījums stabili ripo pa grupas jauno muzikālo šoseju, pa kuru līdzās ritmiski traucas tādi elektromobiļi kā house, drum’n’bass, dubstep un EDM.
Vērtējums: