Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Kristapa Vanadziņa trio 8.martā sveic daiļo dzimumu un piedāvā koncertierakstu

Redakcija
Redakcija

No 8. marta radio un digitālajās platformās pieejams Kristapa Vanadziņa trio otrais singls “It doesn’t count when You believe” no 2021. gada maijā gaidāmā vinila albuma “The Love Garden has Overgrown”. Kā īpašs sveiciens Starptautiskajā sieviešu dienā, no 8. marta klausītājiem visā pasaulē pieejams arī Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” tapušais koncerta "Mīlestības dārzs ir aizaudzis" videoieraksts.

Vanadziņš smejas, = ‘’..skaņdarba ‘’It doesn’t count when You believe’’ pamatā ir leģenda par visiem labi zināmo teicienu, - ‘’ja kaut ko ļoti vēlēsies, to dabūsi’’, bet šī ir tā reize, kad nedabū neko, ko esi vēlējies. Un iespējams, tā pat ir labāk, lai arī par to nemaz vēl nenojaut’’. Sadarbībā ar Liepājas koncertzāli “Lielais dzintars” tapis arī singla "It doesn’t count when You believe” koncertversijas video: https://www.youtube.com/watch?v=KLp...
Kristaps Vanadziņš – viens no spožākajiem Latvijas mūsdienu džeza pianistiem, kurš mūzikas telpā atgriezis džeza trio sastāvus. Jaunais trio vinila albums, kurš top džeza mūzikas izdevniecības ‘’Jersika Records’’ paspārnē, savu dzimšanas brīdi piedzīvos nu jau pavisam drīz, šī gada maijā.

Pašreizējo trio sastāvu veido ilggadēji džeza mūzikas pazinēji: pianists Kristaps Vanadziņš, basists Jānis Rubiks un bundzinieks Rūdolfs Dankfelds. Vanadziņa džeza ansambļu repertuārā vienmēr saplūst vairāki žanri, spēlētajās kompozīcijās saklausāmi neparasti harmoniski risinājumi un radošas novitātes. ‘’Jersika Records’’ - Latvijas džeza mūzikas izdevniecība, kas dibināta 2017. gadā Rīgā un ierakstus veic pamatā pilnīgi analogi, uz lentes, ko pēc tam izdod vinila platēs.

No 8. marta videokoncerta “Mīlestības dārzs ir aizaudzis” pilnais ieraksts skatītājiem pieejams platformā Īsta biļešu paradīze - biļetes uz vairāk nekā... sadaļā “Pasākumi - Tiešsaistes pasākumi - Ieraksti”. Iegādājoties ierakstu, pircējs saņems pieejas saiti un kodu, lai noskatītos koncertu no jebkuras vietas pasaulē. Iegādājoties pieeju 5 vai 7 eiro vērtībā, ieraksts skatītājam pieejams attiecīgi 24 vai 72 stundas.

Video tapuši Kristapa Vanadziņa trio koncertā, kas Liepājas koncertzālē notika š.g. 14. februārī. Koncerta un singla filmēšanā tika pielietotas "Lielā dzintara" digitālās koncertzāles iespējas — video filmēšana veikta, izmantojot jauniegādātās, attālināti vadāmās robotkameras.