Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Dziedātājs un dziesmu autors Niklāss apdzied laumiņas

Redakcija
Redakcija
Jaunais latviešu popmūzikas izpildītājs Niklāss jaunu mēnesi sāk ar jaunu skaņdarbu, dziesmā “Laumiņu nakts” apdziedot mītiskās būtnes, kuras, kā daudzi tam tic, spēj mūs pasargāt no nelaimēm.

Niklāss savu mūziķa karjeru uzsāka tikai pērnā gada pavasarī, sadarbībā ar izdevniecību “MicRec” izdodot debijas singlu “Seši vēji”. Tam sekoja dziesma “Lēti un Naivi”. Šajā laikā dziedātājs ir piedalījies vairākos labdarības koncertos un turpina aktīvi attīstīt mūzikas karjeru.

Jaunās dziesmas videoklipu veidojis Kaspars Rudzītis (Dween Productions), bet dziesmu studijā producējis pieredzējušais Gints Stankevičs.10. februārī Niklāss ar koncertprogrammu “Sajūtas” uzstāsies Vārmes pamatskolas zālē. Koncertā dzirdēsiet jau pieminētās dziesmas, kā arī vēl neizdotos skaņdarbus. Būs arī īpašie viesi un mākslinieks sola lielisku atmosfēru.
Vērtējums: