Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Ar jaunu hitu atgriežas Talantu Fabrikas leģenda Zigmārs Liepiņš jeb Zix

Redakcija
Redakcija
Pirms 20 gadiem TV šovā “Talantu Fabrika” iepazītais dziedātājs Zigmārs Liepiņš ar skatuves vārdu Zix, nolēmis atsākt dziedātāja karjeru un publicē jaunu dziesmu “Kad tevis nav”. Dziesmas autors un ieraksta iniciators ir jelgavnieks Gatis Mūrnieks, kurš raksta dziesmas daudziem pazīstamiem Latvijas izpildītājiem, kā arī palīdz parādīties jauniem vārdiem. Dziesmu producējis pieredzējušais producents Artūrs Palkevičs, bet dziesmas video veidojis Dween Productions.

Dziesmas autors Gatis Mūrnieks ir sadarbojies ar tādiem mūziķiem, kā Lauris Reiniks, Guntars Račs, Jenny May, Putnu Balli, Nikolajs Puzikovs un daudziem citiem. Mūziķis ir TV3 seriālu “Rūgtās izvēles” un “Nemīlētie” tituldziesmu teksta autors.

Zix pēc tam, kad kopā ar Donu 2003. gadā piedalījās Talantu Fabrikas muzikālajā šovā uzstājās kā solo mākslinieks, izdeva solo albumu, kā arī izmēģināja spēkus kā grupas “Forte” solists. Taču ilgu laiku ar mūziku vairs nenodarbojās strādājot ārzemēs un tagad atkal Latvijā.
Vērtējums: