Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


“AKROPOLE Alfa” izstāžu zālē atklāta Aļonas Kaļevičas mākslas darbu izstāde “Noskanēja vēja balss…”

Redakcija
Redakcija

Iepirkšanās centra “AKROPOLE Alfa” izstāžu zālē ir atklāta izstāde “Noskanēja vēja balss…”, kuras autore – māksliniece Aļona Kaļeviča – iedvesmu mākslas darbiem guvusi Baltijas jūras un Latvijas dabas skaistumā. Šai izstādei autore apkopojusi 12 gleznas ar dabas ainavu skatiem, papildinot ekspozīciju ar jūras tematikas elementiem, piemēram, smilgām.

Savus darbus māksliniece veido akrila krāsu tehnikā, neizmantojot otas, un savu sirdslietu – gleznošanu, kuru pašmācību ceļā nepārtraukti attīsta jau 11 gadus, apvieno ar pamatdarbu, kas saistīts ar analītisko domāšanu lielā uzņēmumā un divu mazu bērnu audzināšanu.

Kā norāda pati Aļona, gleznās viņa lielā mērā attēlo pati sevi: “Gleznojot nepastāvīgu un vētrainu jūru, es bieži vien veidoju pašportretu, jo tāds – nepastāvīgs un emocionāli piesātināts – ir arī mans raksturs. Tas atspoguļojas manos darbos, ko radu dziļos, pārsvarā zilos krāsu toņos. Man ir patiess prieks, ka pateicoties sadarbībai ar “AKROPOLE Alfa”, es varēšu dalīties ar plašāku publiku ar savas garīgās pasaules daļu. Priecāšos redzēt ikvienu jaunajā ekspozīcijā!” aicina māksliniece Aļona Kaļeviča.

“Vienmēr prieks iepazīt un ciešāk sadarboties ar jauniem pašmāju talantiem, piedāvājot iespēju māksliniekiem izrādīt savus darbus, savukārt mūsu apmeklētājiem - baudīt skaistumu gan lietās, ko viņi iegādājās, gan mākslā, ko viņi var iepazīt mūsu iepirkšanās centrā. Manuprāt, Aļonas darbiem piemīt spēja radīt īpašu gaisotni, kas ļoti atbilst šī brīža noskaņojumam, ko rada krāšņais rudens laiks aiz loga. Novēlam māksliniecei iedvesmu un izdošanos dabas skaistuma iemūžināšanā arī turpmāk,” saka Zane Kaktiņa, iepirkšanās centra “AKROPOLE Alfa” vadītāja.

Izstāde “Noskanēja vēja balss…” būs skatāma katru dienu līdz 12. oktobrim “AKROPOLE Alfa” izstāžu zālē 3. stāvā. Ieeja ir bezmaksas.