Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Marutas Gredzenas izstāde “Absurdi Korekts” Kalnciema kvartāla galerijā

Redakcija
Redakcija

No 4. līdz 28. janvārim Kalnciema kvartāla galerijā būs skatāma mākslinieces Marutas Gredzenas izstāde "Absurdi Korekts". Izstādes vadmotīvs ir atlasīti reāli citāti instalāciju un grafiku veidā no ikdienas populārākā komunikācijas rīka - mobilā telefona. Auto korektora sirreālā realitāte ikdienišķo padara interesantu un, padarot to dzīvu caur objektiem telpā, autore liek novērtēt skaisto kļūdās, nekorektajā, un aicina uz dialogu par valodas lietojumu ikdienā jaunā formā.

Maruta Gredzena 2014. gadā ieguvusi Latvijas Mākslas akadēmijas maģistra grādu keramikas apakšnozarē. Pēc maģistra studijām Latvijā līdz 2020. gadam savu radošo darbību turpinājusi Spānijā, piedaloties dažādās izstādēs un radošajās darbnīcās. 2020. gadā atgriezusies Latvijā un uzsākusi maģistra studijas LMA Grafikas apakšnozarē. Savos darbos Maruta apspriež tēmu par mūsdienu cilvēka dabu ikdienā un tās blakus efektus, kad cilvēks ir spiests dzīvot ar vislielāko ātrumu cilvēces vēsturē.

Izstāde Kalnciema kvartāla galerijā būs skatāma darbdienās plkst. 10.00-18.00 un sestdienās plkst. 10.00-16.00, svētdienās galerija slēgta. Ieeja bez maksas.

Norises vieta: Kalnciema iela 35, Rīga, LV-1046