Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Grata JJ mākslas galerijā MuseumLV būs skatāma Ziemassvētku izstāde – pārdošana

Redakcija
Redakcija

Ir atnācis Ziemassvētku gaidīšanas laiks. Šogad it īpaši gribas nosargāt iekšējo gaišumu, sirds siltumu un dalīties tajā ar citiem, lai visi kopā spētu saglabāt garīgos spēkus un dzīvesprieku. Jau pagājušajā gadā galerija MuseumLV papildināja svētku norišu klāstu ar izstādi pārdošanu “100 darbi – 100 autori”, kas priecēja daudzus apmeklētājus un māksliniekiem ļāva dalīties ar saviem vizuālajiem stāstiem. Tāpēc arī šogad vēlamies palīdzēt ikvienam interesentam sastapt dažādus māksliniekus baudot viņu mākslas darbus un varbūt iegādāties neatkārtojamu dāvanu sev vai kādam tuvam cilvēkam.

Mūsu Ziemassvētku izstādi – pārdošanu esam iecerējuši kā krāsu sniegputeni, kuram ļauties un caur gleznām notvert dažādu gadalaiku sajūtas, ceļot fantāzijas pasaulē un mākslinieka acīm ieraudzīt visparastāko ikdienišķo lietu skaistumu.
Cilvēks spēj gūt svētku prieku dzirdot, redzot, sajūtot kaut ko, kas atgādina svētkus bērnībā - kā tie tika gaidīti un, beidzot pienākuši, deva daudzus laimes brīžus. Svētku prieks piezogas atceroties piedzīvoto kopā ar mīļiem cilvēkiem. Svētku prieks ir arī jauni iespaidi, ko gūstam ļaujoties svētku laika virpulim, kad dodamies meklēt idejas, kā pārsteigt mīļos vai kopā ar kādu baudot skaistumu, kas šajā laikā iemirdzas mums visapkārt līdz ar svētku rotājumiem. Ceram, ka par vienu no tādiem mirdzošiem prieka avotiem kļūs arī galerijas MuseumLV Ziemassvētku izstāde.

Galerijas MuseumLV komanda novēl visiem Gaišus Ziemassvētkus un drošu, labvēlīgu Jauno 2022. gadu.

Izstādē ar saviem darbiem piedalīsies Ilze Muceniece Ademaite, Andris Biezbārdis, Andrejs Bovtovičs, Maija Brašmane, Dagnija Čerevičnika, Agnija Ģērmane, Matiass Jansons, Inga Jurova, Laine Kainaize, Ieva Kalēja, Līga Kalniņa, Linda Kozule, Anna Kustikova, Ilze Laizāne, Ieva Liepiņa, Dita Lūse, Irēna Lūse, Vadims Markevičs, Silvija Meškone, Eduards Mihelovičs, Jana Mikosa, Aleksejs Naumovs, Nukzars Paksadze, Karine Paronyanc, Aleksandrs Petrovs, Rita Pranča, Rakhmets Radžepovs, Olga Smirnova, Rita Uļjanova, Evija Veidemane, Nele Zirnīte, Dina Zoldnere, Jurijs Zujevs, Vivita Zuzule un daudzi citi mākslinieki.