Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


Latvijas Leļļu teātra dzimšanas dienā Omniva dāvina teātrim personalizētu pakomātu

Redakcija
Redakcija

Atzīmējot Latvijas Leļļu teātra 76. dzimšanas dienu, Omniva teātrim pasniedza īpašu dāvanu, iemūžinot uz pakomāta tautā iemīļotu lugu varoņu – leļļu tēlus. Pakomāts jaunajā veidolā priecē ikvienu rīdzinieku un pilsētas viesi un atrodas blakus Leļļu teātrim – Elizabetes ielā 81.

Turpinot pagājušajā gadā uzsākto aktivitāti, piecās Latvijas pilsētās pārvēršot Omniva pakomātus par krāšņiem mākslas darbiem, šogad jaunā veidolā ietērpts arī Leļļu teātra pakomāts. “Latvijas Leļļu teātris nodrošina leļļu mākslas tradīciju saglabāšanu jau vairākas desmitgades, un, to novērtējot un cienot, vēlējāmies atbalstīt teātra vērtības un arī mūsu klientiem atgādināt par šīm unikālajām, Latvijā radītajām lellēm,” stāsta Omniva Latvija mārketinga vadītāja Ruta Pole.

Omniva pakomātu izdaiļo tautā iemīļotu lugu varoņu tēli – Sunītis Pifs un Lapsēns Blēdis, Sniegbaltīte un Ziedu Laumiņa, Sivēns un Vilks, Putniņi un Pelītes. Tā ir tikai maza daļa no lielā leļļu klāsta, kuras ikdienā dzīvo uz Latvijas Leļļu teātra skatuves, ar saviem stāstiem priecējot un izglītojot daudzus bērnus un viņu vecākus. Šie ir gan Leļļu teātra leģendārā mākslinieka Pāvila Šenhofa, gan šodien teātrī strādājošo Anitas Znutiņas-Šēves, Gedimina Kotello, Vitas Radziņas, Rūtas Briedes un Gitas Petas radītie leļļu tēli, un nu šie tēli priecē ikvienu arī ārpus teātra sienām.

“Latvijas Leļļu teātra sadarbība ar Omniva ir labs piemērs tam, kā dažādu nozaru uzņēmumu kopīgs darbs rada jaunu un atraktīvu objektu mūsu pilsētvidē. Pakomāts, kas vizuāli noformēts ar Leļļu teātra izrāžu tēliem, ļauj ne tikai popularizēt mūsu teātri, bet arī rosina smaidu pakomāta lietotāju un garāmgājēju sejās,” uzsver Latvijas Leļļu teātra valdes loceklis Vilnis Beķeris.