Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:339, Did:0, useCase: 3


Jāņa Skuteļa stand-up comedy "Viens" PAPILDIZRĀDE

Redakcija
Redakcija

Jānis Skutelis ir šobrīd viens no profesionālajiem stand-up comedy pārstāvjiem Latvijā un jau kopš 2009. gada ik gadu rada vienu stāvizrādi - “Mhmm” (2009), “Love” (2010), “Paranoja” (2011), “Optimistika” (2012) un “Splendid” (2013).

Viņš ir zināms kā improvizācijas teātra aktieris, režisors, stand-up comedy izpildītājs, Karaliskā Improvizācijas teātra vadītājs un komiķis. Šobrīd Jānis Skutelis radījis jaunu izrādi "Viens".

Atbildot uz jautājumu, par ko būs stand-up comedy izrāde “Viens”, autors saka: “...par ko lai runā laikā, kad politikā cilvēks bija vissvarīgākais, bet nu laiks pārmaiņām, neskatoties uz to, ka nav skaidrs, kas īsti nav un uz ko vajag mainīt? ...par ko lai runā laikā, kad ūsas nomaina bārdas ātrāk kā “ārprātīgi karsts” pāriet “diezgan pavēss”? ...par ko lai runā laikā, kad Šrēdingera kaķa stāsts pārsteidz (vai nepārsteidz) tikai reto, bet tikai retajam ir kaķis (vai nav)? M? Par to arī runāšu! Citiem vārdiem - kāds(-i) acīgs skatītājspēc manas iepriekšējās stāvizrādes “Splendid” noskatīšanās ziņoja, ka izrāde esot par “visu un neko”. Varu piekrist - kas vienam viss - citam nekas, kas vienam būs “Viens" - citam daudz vairāk!”

Izvēlies piemērotāko laiku un tiekamies:
12., 13., 14. martā plkst. 19.00 kinoteātrī "Splendid Palace".

STĀVIZRĀDES "VIENS" APMEKLĒTĀJA IEGUVUMI:

bunte ar Latvijā audzētiem jokiem;
koncentrēts izpildītāju sastāvs (t.i., VIENS);
kolosāls vakars ārā no mājas;
biļete uz izrādi VIENS (t.i., izrāde nav piemērota cilvēkiem bez biļetes).