Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:339, Did:0, useCase: 3


Par prieku aprīlim – lai dzirkstī izsmalcināts humors! Laimē ielūgumus uz Karalisko improvizācijas teātri

Redakcija
Redakcija

Rakstnieks Čārlzs Dikens: "Vai galu galā ir kāds cits veids, kā tikt galā ar dzīvi kā mīlestība un humors?"

Aprīlī – kas tradicionāli tiek dēvēts par joku mēnesi – portāls KultūrasVēstis.lv sadarbībā ar Comedy KIT aicina piedalīties konkursā un iepriecināt sevi un sev tuvu cilvēku ar diviem ielūgumiem uz Comedy KIT Improvizācijas trešdienu 27. aprīlī Kinogalerijā "K-Suns" plkst. 19.00.

Karaliskais improvizācijas teātris sola aizrautīgi pavadītu vakaru un nemazums pārsteigumu. Izrādē valda skatītājs, kura klātbūtne vislielākajā mērā nosaka izrādes saturu, virzību un noskaņojumu, smiešanās ir labais tonis un humors – zelta vērtē.

Jānis Skutelis, KIT dibinātājs, vadītājs un pieredzējušais improvizators stāsta, kaImprovizācijā ir ap simt dažādu improvizēšanas formu: mēs stāstām stāstus. Tie sanāk smieklīgi nevis tāpēc, ka mēs jokotos, vai mēs esam nenormāli asprātīgi, bet tāpēc, ka tie rodas šeit, uz vietas. Un tā ir taisnība, ka improvizācijas pasaulē jaukākais ir tas, ka skatītājs piedalās stāsta tapšanā.”

Izrādes programma – nemainīgi improvizēta, nekaitīgi vitalizējoša un nevainīgi ieturēta komēdijas žanrā. KIT piedāvā dažādus improvizācijas formātus; īsās formas, garās fomas, muzikālās formas, tematiskās formas un, iespējams, pat arī netaktiskās. Kam tas? Lai jautrāk visiem, protams!

Izrādē piedalās Karaliskā improvizācijas teātra improvizātori: Jānis Skutelis, Nauris Brikmanis, Ēriks Palkavnieks vai arī Jurijs Djakonovs, Katrīna Albuža un Emīls Mednis (improvizatoru sastāvs katru izrādi ir cits). Muzikālais noformējums – Valters Osis.

Konkursa nosacījumi:
1. Tev jābūt portāla KultūrasVēstis.lv (facebook.com/kulturasvestis.lv) un Comedy KIT (facebook.com/comedyKIT) sekotājam sociālā tīkla facebook.com draugu lapās.

2. Jāspiež "patīk" (like) un "ieteikt" (share) saviem draugiem.

3. Komentāros jāatzīmē drauga vai draudzenes vārds, ar kuru vēlies apmeklēt teātra izrādi.

Konkurss norisināsies līdz 2016. gada 24. aprīļa plkst. 23.59.
25. aprīlī paziņosim laimīgo, kurš iegūs 2 ielūgumus uz Comedy KIT piedāvāto Improvizācijas trešdienu 27. aprīlī Kinogalerijā "K-Suns" plkst. 19.00.


Laimē konkursā un baudi kvalitatīvu izklaidi! Priecīgu aprīli!

Plašāka informācija par Comedy KIT repertuāru: www.karaliskais.com.

     [+] [-]

, 2016-04-11 18:58, pirms 8 gadiem
Sandra Vicinska