Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Izrāde “TAGAD UN TAD” atgriežas pie skatītājiem

Redakcija
Redakcija

Dvēseles duša 2 daļās. Uz mūzikas un drāmas telpas OratoriO skatuves atgriežas Rēzijas Kalniņas režisētā izrāde “Tagad un tad”, kura savu pirmizrādi piedzīvoja 2020. gada 30. oktobrī. Izrāde OratoriO būs skatāma 23. un 24. maijā plkst. 19.00.

Cilvēki ir pakļauti netveramajai laika plūsmai. Dzīvo un izdara izvēles kā māk. Ikdienas steigā dienas paskrien nemanot, un viena pēc otras aizrit jau kārtējā desmitgade. 30, 40, 50, 60... Un līdz ar atmiņām par visu piedzīvoto un sasniegto nāk pārdzīvojums par sapņiem, kurus tā arī nekad neizdevās piepildīt.

Bet kā būtu, ja to visu varētu izmainīt? Ja varētu kaut ko pačukstēt jaunākam sev? Vai tu to izmantotu?
“Tagad un tad” – tas ir neticams stāsts par cilvēka gribu, izvēlēm un mīlestību cauri gadiem, kas apcer jautājumu par to, kurš galu galā ir tas, kas nosaka mūsu likteni.

Režisore: Rēzija Kalniņa
Lomās: Esmeralda Ermale, Jana Herbsta vai Ilze Trukšāne, Raimonds Celms vai Maksims Busels, Jānis Skanis vai Juris Kalniņš

No angļu valodas tulkojis: Voldemārs Rode
Vieta: mūzikas un drāmas telpa OratoriO, Sporta 2 kvartāls, Rīga
Izrādes ilgums – 2 h 10 min
Izrādes sastāvs 23. maijā: Ilze Trukšāne, Raimonds Celms, Juris Kalniņš, Esmeralda Ermale
Izrādes sastāvs 24. maijā: Jana Herbsta, Maksims Busels, Jānis Skanis, Esmeralda Ermale

Biļetes pieejamas “Biļešu Paradīzes” kasēs un interneta vietnē Īsta biļešu paradīze - biļetes uz vairāk nekā...
https://www.bilesuparadize.lv/lv/pe...

Satiec sevi OratoriO!