Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Video: Džilindžers pamet Dailes teātri un teātri

Redakcija
Redakcija
Jau tika baumots, bet šovakar LTV raidījumā Panorāma oficiāli paziņots, ka pēc Dailes teātra aktieru revolūcijas, Dailes teātra mākslinieciskais vadītājs Dž. Dž. Džilindžers pirmdien, 7.oktobrī, parakstījis vienošanos ar teātra direktoru par atkāpšanos no amata. Režisors emocionālā vēstulē paziņojis, ka plāno teātri pamest pavisam. “Cerams, ka visa ļaunuma sakne – Džilindžers – ir izravēta un turpmākā Dailes teātra radošā darbība būs radoši sekmīgāka. Un nobeigumā priecīga ziņa maniem nelabvēļiem – savā turpmākajā dzīvē ar teātri vairāk nenodarbošos.”

Dž.Dž.Džilindžers 1997. gadā angažēts par režisoru Dailes teātrī. Kopš 2010. gada - Dailes teātra galvenais režisors, 2012. gada decembra - mākslinieciskais vadītājs. Kā režisors, Dailes teātrī iestudējis 53 izrādes. Dailes teātra aktieru vairākums 2019. gada septembra beigās izteica neuzticību teātra mākslinieciskajam vadītājam Dž. Dž. Džilindžeram.

Video: youtube.com, ltvpanorama
Vērtējums: