Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:424, Did:0, useCase: 3


“Puišu saraksts” - Emīlijas Lokhārtas romāns pusaudžiem un viņu vecākiem!

Redakcija
Redakcija

“Puišu saraksts” lasītājam ļauj ielūkoties piecpadsmitgadīgās Rūbijas Oliveras dzīvē – šajā nepārtrauktajā izaicinājumā esot pusaudzei. Attiecības ar ģimeni, draugiem un galvenais – puišiem veido šīs grāmatas esenci, kurā katrs lasītājs var atrast sevi. Un kā nu ne, ja Rūbija izdzīvo to, ko mēs paši pieredzējām – pirmo skūpstu, pirmo īsto mīlestību, pirmo vilšanos, pirmo draudzeņu novēršanos un pirmo “jātiek pašai ar visu galā” dzīves posmu. Un neiztikt arī bez maģiskā “Puišu saraksta”, kas ir bijis visiem un ir tik svarīga pusaudžu dzīves sastāvdaļa.

“Puišu saraksts” noteikti ir īstā lasāmviela pusaugu meitenēm, kas tieši to šobrīd izdzīvo. Grāmata ļoti noderēs arī viņu vecākiem, jo visas šīs Rūbijas pirmās reizes un kļūdu pilnie soļi liks atcerēties savus soļus, vārdus un rīcības, kas palīdzēs izprast savu bērnu reakciju un emocijas.