Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:442, Did:0, useCase: 3


Iznācis Maijas Laukmanes dzejoļu krājums bērniem “Par ko sapņo 7 vārnas”

Redakcija
Redakcija

Apgāds “Jumava” laidis klajā autores Maijas Laukmanes dzejoļu krājumu bērniem “Par ko sapņo 7 vārnas”.

M. Laukmanes dzeja un bērnu dzejoļu krājums “Par ko sapņo 7 vārnas” māca mīlēt, sargāt, pamanīt, domāt, piedot, runāt, jautāt, nebūt vienaldzīgam, palīdzēt. Māca neuzmācīgi – nemācot, tikai ņemot talkā iztēli un fantāziju.
Lasot dzejoli, bērns nesaņem konkrētu pamācību un lietišķu skaidrojumu par lielo, plašo un nepārtraukti apgūstamo pasauli, bet gan impulsu. Dzejolis ir kā viens no mazajiem, krāsainajiem mozaīkas stikliņiem. Izlasījis, būtībā – savā iztēlē pats piedalījies dzejolī risinātajos notikumos – bērns šo mozaīkas stikliņu pats ieliek ļoti nozīmīgajā Lielo Pasauli Izzinošajā Gleznā.

Dzejolis ir ritms, un dzejolis ir klusa ienākšana dārzā, izbrīnā paverot acis tik platas, lai saskatītu ne tikai ziedus un to krāsu, bet veselu zīmējumu, ko uzzīmējis katrs dzejolis. Vienu pēc otras skatot šī sdzejoļu ainas, bērnam ir iespēja veidot veselu domu gleznu.

Meklējiet grāmatu visās Latvijas grāmatnīcās!