Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


“Gaismas vārdi” – autores Daces Kravales un mākslinieces Sandras Strēles pirmais kopdarbs

Redakcija
Redakcija

“Gaismas vārdi” ir grāmata ar lielu spēku – tā satur 72 īsas meditācijas, kuras vizuāli papildina brīnišķīgas, saturiski atbilstošas gleznas. Šī grāmata iemērota ikvienam, kurš tiecas vairot iekšējo gaismu un mīlestību sevī, – tā ir ne vien estētiski skaista, bet arī praktiski pielietojama. Lasītājs var izvēlēties katrai dienai vai situācijai atbilstošo meditāciju, lai ļautos vārda un mākslas dziedinošajai sinerģijai. “Es atveru savu sirdi, katru tās mazāko stūrīti, dievišķai un kristālskaidrai mīlestībai. Ļauju tai ieplūst manī, piepildot ar siltumu un mieru.”

Autore Dace Kravale ir LU izglītības zinātņu doktorante, grāmatu autore, lektore, veselības un labbūtības pētniece. Apgādā Zvaigzne ABC jau ir izdota viņas grāmata “Iedvesmas upe”.

Grāmatas māksliniece Sandra Strēle ir Igaunijas Mākslas institūta absolvente, dziedniece, Reiki meistare skolotāja.

“Gaismas vārdi kopā ar vizuālo redzējumu rada iespaidu, ka esi kādā senā baltu templī, kur atskan dziedājums, melodija, un mūžam pārbaudītas zināšanas dziļi atbalsojas katra lasītāja dvēselē. Tos lasot, iekļūsti jaunā apziņas līmenī, kas ved uz sevis apzināšanos.”
Juris Cīrulis, Reiki meistars skolotājs.

Vakar, 2024. gada 17. janvārī, mājīga gaisotnē Zvaigznes prezentāciju zālē K.Valdemāra ielā 6 notika grāmatas atvēršanas svētki.

Pieejama arī e-grāmata.