Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Aicina apmeklēt Lias Guļevskas grāmatas “Sirdspuksti” atvēršanas svētkus

Redakcija
Redakcija

Otrdien, 12.decembrī, plkst.16.00 Latvijas Universitātes Akadēmiskajā bibliotēkā norisināsies radiožurnālistes un publicistes Lias Guļevskas grāmatas “Sirdspuksti” atvēršanas svētki.

Apgāda “Jumava” izdotajā grāmatā Lia Guļevska apkopojusi 27 cilvēku pārdomas par sirds sakrālo vērtību. To vidū kardiologs Romāns Lācis, režisore Roze Stiebra, mūziķis Viktors Lapčenoks, patversmes “Ulubele” vadītāja Ieva Džonsone un citas sabiedrībā atpazīstamas personības. Grāmata rosina pārdomas par savu vietu uz šīs pasaules un attieksmi pret sevi, darbu un līdzcilvēkiem.

“Kad apgāds “Jumava” uzrunāja mani veidot šo grāmatu — par sirdi kā garīgu vērtību, jutos bezgala laimīga. Apzināti centos uzrunāt tādus cilvēkus, kuri savos darbos mūsu sirdis uzrunā emocionāli un garīgi. Tas nebūt nenozīmē, ka zemāk vērtēju cilvēku praktisko darbu. (...) Taču šoreiz lielāks akcents tika likts uz mūsu sirdi stiprinošām sakrālām vērtībām. (...) Vai mēs bieži ieklausāmies savos sirdspukstos? Un līdzcilvēku? Sirdij ir dažādas krāsas, īpašības, varēšana. Tā var būt karsta un aizrautīga, naidpilna un salta, tā var mūs celt un gremdēt. Bet vai debesīs ceļ tikai sirdsprieks? Varbūt to spēj arī sirdsbēdas? Cik mēs par to visu zinām? Atbildi meklēju, ieklausoties manas sirds ļoti cienītu un mīlētu cilvēku sirdspukstos”, tā par grāmatu stāsta tās autore Lia Guļevska.

Grāmatas atvēršana Ziemassvētku noskaņās norisināsies Latvijas Universitātes Akadēmiskajā bibliotēkā, Rūpniecības ielā 10, Rīgā.

Grāmata pieejama iegādei grāmatnīcās visā Latvijā un internetā.