Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Markus Riva turpina radīt mūziku ukraiņu valodā

Redakcija
Redakcija
Šī gada jūlijā latviešu dziedātājs Markus Riva pauda savu atbalstu un pateicību Ukrainai, izdodot dziesmu "MADE in UA". Augusta sākumā mākslinieks devās uz Kijevu, lai sniegtu atbalstu un palīdzētu ukraiņiem, apliecinot, ka neskatoties uz kara konfliktu, Ukrainā turpinās dzīve un radošums. Šis ceļojums iedvesmoja mākslinieku izdot nu jau vēl vienu dziesmu ukraiņu valodā - “Algoritms" un 2024.gada plānos ir izdot jaunu albumu ukraiņu valodā.

"Manas Ukrainas vizītes laikā, tikšanās ar spēcīgiem un dzīvespriecīgiem ukraiņiem, mani iedvesmoja turpināt radīt mūziku ukraiņu valodā. Šī ir kopumā mana ceturtā dziesma, kas ierakstīta ukraiņu valodā" dalās Markus Riva.
Dziesma "Algoritms" ir otrais singls no gaidāmā albuma "MADE IN UA”. Mūzikas video tapis ar klipmeikeru Dree. Paralēli mūzikai ukraiņu valodā, netiek aizmirsta mūzika latviešu un angļu valodā, par ko arī drīz būs jaunu ziņu.
Vērtējums: