Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Kristīne Šomase un Lauris Bankevics publicē sirsnīgu kopdziesmu “Zvaigžņu bērni”

Redakcija
Redakcija
Dziedātājs Lauris Bankevics un Kristīne Šomase šajos Ziemassvētkos savus klausītājus nolēmuši ieriecināt ar kopīgi ierakstītu duetu.

Dziesmas “Zvaigžņu bērni” mūzikas un vārdu autors ir Gatis Mūrnieks, ar kuru Laurim jau ir ilgstoša sadarbība, gatavojot debijas albumu, kurš dienasgaismu ieraudzīs nākamā gada pavasarī. Dziesmu aranžējis un studijā producējis Gints Stankevičs. Dziesmas video veidoja Dween Productions un tajā piedalās arī Rīgas 6. vidusskolas sākumskolas 2.a kalses audzēkņi. Mūziķi saka lielu paldies gan jauniešiem, gan pedagoģei Rendijai Baranovskai-Šaplakai un audzēkņu vecākiem.
Aizvadītajā 2023. gadā Lauris Bankevics publicēja dziesmas “Sprīdītis” un “Ko domā tu?”, kuras vietnē YouTube jau noskatītas vairāk nekā 30 000 reižu. Savukārt Kristīne pēc tam, kad 2019.gadā laida klajā savu dziesmu apkopojumu “Dimanta zieds”, bija paņēmusi nelielu radošu pauzi, bet jau šī gada jūlija publicēja jaunu dziesmu “Neļauj padoties”. Tagad seko turpinājums.

Lauris: "Ar šo dziesmu mēs vēlamies pastāstīt to, ka bērni ir mūsu dvēseles spoguļi, kas mums pieaugušajiem māca un atgādina par to, kas ir mīlestība, mīļums un patiesums. Tas viss ne vienmēr jāmeklē kaut kur zvaigznēs. Tas viss šajos Ziemassvētkos ir mums tepat līdzās.”
Vērtējums: