Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Intars Busulis izdod jaunu dziesmu "Spēlē savā burvju flautā"

Redakcija
Redakcija
Intara Busuļa un Abonementa orķestra jaunā albuma priekšvēstnesis ir tikko iznākušais singls “Spēlē savā burvju flautā”. Dziesmas mūzikas autors ir Intars Busulis, savukārt dziesmas tekstu radījis Marts Pujāts. Intars atzīst, ka dziesma tapusi brīdī, kad uznākusi vēlme sevi apšaubīt, tomēr reizē radusies arī pārliecība, ka, neskatoties uz apstākļiem, ikvienam ir jātic sev un “jāspēlē savā burvju flautā”.

Dziesmai tapis arī videoklips, un tā režisors ir Toms Harjo. Videoklipā Intars Busulis iejūtas skumjā klauna tēlā.
Režisors par videoklipa vēstījumu stāsta: “Mēs katrs kaut kā cenšamies kulties pa dzīvi vai vismaz veiksmīgi tēlojam, ka to darām. Un citreiz ir vienkārši jādara, jāuzticas, ka liktenis visu sakārtos tavā vietā”.

Intaram Busulim un Abonementa orķestrim pēc piecu gadu pārtraukuma iznāks jauns albums “Spēlē savā burvju flautā”. Albums tiks prezentēts 25. oktobrī kinoteātrī “Splendid Palace”, kuru šoreiz, iegādājoties biļetes, varēs apmeklēt jebkurš (biļešu skaits ierobežots). Pasākuma pirmajā daļā būs koncerts ar albumā iekļautajām dziemām, savukārt otrajā daļā notiks filmas “Mans tētis – Intars Busulis” pirmizrāde.
Vērtējums: