Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: “Violin Diivas” izdod pirmo oriģināldziesmu “Dod spēku nesalūzt”

Redakcija
Redakcija
Duets “Violin Diivas”, kas līdz šim uzstājies ar meditatīvās mūzikas koncertiem un izglītojošiem projektiem, nāk klajā ar savu pirmo oriģināldziesmu. Duetā apvienojušās divas talantīgas, radošas multiinstrumentālistes Inese Fedorovska un Lelde Zaržecka. Abu veiksmīgi realizēto projektu sarakstā ir nodarbības “Redzēt skaņu” un “Dziesmai pa pēdām” programmas “Latvijas skolas soma” ietvaros.

Dziesmas mūzikas, vārdu autores ir Lelde Zaržecka un Inese Fedorovska, dziesmas aranžiju veidoja Agnese Rozniece, mikss un masters - Reinis Kārkliņš, producents - Pēteris Lunde, skaņu ieraksta režisors Jānis Aišpurs. Tā kā dziesma ir rakstīta no divu personīgu notikumu skatupunkta, tai tika izveidots lirikas video, kura centrā ir vizualizētas dziesmas autores un atspoguļotas viņu emocijas. Radošajā komandā piedalījās operators Mārtiņš Cēsnieks, fotogrāfe Aleksandra Vdovenko, stiliste Elizabete Džeina Rubene, make-up māksliniece Dace Kļaviņa. Īpašu paldies duets vēlas teikt skaisto tērpu māksliniecei Unai Bērziņai, mūzikas salonam “Salons Mūzika” un, protams, visai “Zvaigznājs” komandai.
Vērtējums: