Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Niklāss publicē pirmo dziesmu un video “Seši vēji”

Redakcija
Redakcija
Ar dziesmu “Seši vēji” sevi piesaka jauns latviešu popmūzikas izpildītājs – Niklāss, kurš ir arī pats savas dziesmas mūzikas un teksta autors, gan arī video režisors. Jaunais skatuves mākslinieks ar mūziku vēlas iedvesmot, aicina sapņot un tiekties uz saviem mērķiem. Dziesmu “Seši vēji” ierakstīja un miksēja pieredzējušais Factory Sounds Studio producents Gints Stankevičs.

Niklāss par dziesmu: “Reizēm neiespējamais ir iespējams. Ir iespējams izdzīvot skaistākās un tajā pašā laikā sāpīgākās emocijas dzīvē. Katra cilvēka enerģija, kas ienāk mūsu dzīvēs ir paliekoša un ar savu mācību. Ir jāiemācās pieņemt šis emocijas, tās apstrādāt un ar tām sadzīvot. Galvenā doma ir izbaudīt un ķert katru sajūtu ko šobrīd sajūtam, jo tā var būt pēdējā reize, kad kaut kas tāds notiek tieši ar mums. Vēlos raisīt mīlestību un atvērtību cilvēkos, sniedzot tikai pozitīvas emocijas.”

Guntars Račs: “Par Niklāsu man ieminējās Draugiem.lv runasvīrs Jānis Palkavnieks, kurš ieteica noklausīties Niklāsa demo ierakstus. Nolēmu dot iespēju un nenožēloju, jo Niklāss ir pilns apņēmības paveikt kaut ko oriģinālu un savu. Un jaunajiem jādod iespēja. Tā esam darījuši jau 30 gadus un daudzi no tiem, kuriem esam izdevuši viņu pirmās dziesmas, ar laiku kļuvuši par latviešu mūzikas flagmaņiem. Piemēru ir neskaitāmi daudz. Cerams, ka Niklāsam izdosies, ko arī novēlu.”
Vērtējums: