Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Diona Liepiņa velta dziesmu Mārtiņa Freimaņa piemiņai

Redakcija
Redakcija
Popmūzikas dziedātāja Diona Liepiņa tieši 27. janvārī, kas ir pirms desmit gadiem mūžībā aizgājušā mūziķa Mārtiņa Freimaņa piemiņas diena, laidusi klajā viņam veltītu dziesmu “Eņģeļu zēns”, kuras autore ir pati jaunā māksliniece. Singlam uzfilmēts arī videoklips.

“Dziesma “Eņģeļu zēns” tapusi par godu īpašam latviešu māksliniekam, manam iedvesmas avotam un elkam Mārtiņam Freimanim,” saka Diona. “Domāju, ka nebūt neesmu vienīgā, kuru Mārtiņš spējis tik ļoti iedvesmot. Dziesma ir par to, ka viņš nav aizmirsts un turpina dzīvot savās dziesmās, kuras mani aizrāva un lika par viņu uzzināt vairāk. Viņam tur augšā ir gan putni, gan zvaigznes, gan viss pārējais, tomēr ir tik žēl, ka nesanāca viņu satikt un iepazīt šeit, taču zinu, ka kādu dienu mēs noteikti redzēsimies. Dziesmu var uztvert arī citādāk, jo ikvienam no mums ir kāds, kurš diemžēl aizgājis taisaulē…”

Jaunais singls “Eņģeļu zēns” noklausāms lielākajos straumēšanas servisos un dzirdams labākajās Latvijas radiostacijās.
Vērtējums: