Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:367, Did:0, useCase: 3


Pirmo reizi izstādē „Design Isle” Baltijas dizaina gadatirgus

Redakcija
Redakcija

Šogad pirmo reizi izstādē „Design Isle 2016” no 30. septembra līdz 2. oktobrim notiks Baltijas dizaina gadatirgus, kur talantīgie pašmāju un Baltijas dizaineri tirgos oriģinālus un mūsdienīgus dizaina produktus – interjera priekšmetus, apģērbus, aksesuārus, dzīvesstila produktus un vēl daudz ko citu.

Tauriņi ne tikai vēderā!

Māksliniece no Igaunijas aicina sajust tauriņus ne tikai vēderā, bet arī savā stilā – zīmols „Kuma Design” ir radījis piespraudes veida tauriņus, kas ir no dabīgas ādas veidoti krāsaini taureņi.

Miega maska saldākam miegam

Dāmām, kuras mīl laisties miegā arī dienas laikā, kad saules stari mēdz traucēt saldo miegu, lieliski noderēs zīmola „Ava Garden” ekskluzīvās miega maskas. Tās visas ir roku darbs, kas tapis ar mīlestību un uzmanību no dabīgiem materiāliem – zīda un lina – kopā ar greznām franču mežģīnēm. Vēl „Ava Garden” prezentēs jauno tērpu kolekciju.

Pieraksti vai uzzīmē savas domas!

Vai tu esi tuvs dabai gan domās, gan darbos? Tad tev noteikti patiks „Kut” piezīmju grāmata dabīga koka vākos ar lāzergravētām grafikām un dabas radītām neatkārtojamām tekstūrām un faktūrām.

Košs solis pretī rudenim

Visiem zināms slavenais teiciens no filmas „Emīla nedarbi” – „Galvenais, lai kājas būtu siltas!”, kas nav svešs arī Latvijas zīmolam „Emiils socks”. Tas stiprā dzimuma pārstāvjiem izstādē piedāvās deviņpadsmit dažādu veidu spilgtas, krāsainas, elegantas zeķes.