Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:341, Did:0, useCase: 3


Zināms uzvarētājs par ielūgumiem uz Izrāžu apvienības PANNA stand-up komēdiju "Tāda es esmu"

Redakcija
Redakcija

Zināms uzvarētājs par ielūgumiem uz Izrāžu apvienības PANNA stand-up komēdiju "Tāda es esmu"
Zane Daudziņa

Portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv rīkotajā konkursā par iespēju saņemt 4 draudzeņu ielūgumu uz izrādi "Tāda es esmu" ar ZANI DAUDZIŅU 26. martā K-Suns kinogalerijā balvu iegūst IRMA BUŠMANE.

Izrāžu apvienības „Pannas Teātris” izrāde – autores Aivas Birbeles „Tāda es esmu” ar Zani Daudziņu galvenajā lomā ir absolūti atklāts latviešu sievietes miesas stāsts, kurā tiek veikt pilnīga ķermeņa inventarizācija un apkopota intīmo zonu bilance:
- vai dibens nav par lielu un krūtis par mazu?
- vai esi bijusi laba meitene, neesi par daudz ēdusi un par ilgu skatījusies televizoru?
- skūt vai epilēt?
- masēt ar medu vai karstajiem akmeņiem?
- botulīns vai jau skalpelis?
- bet varbūt vienkārši pierīties, jo tāpat neviens tevi nemīl?

Izrādes režisors Juris Rijnieks: „Lielu daļu ikdienas enerģijas sievietes patērē sava ārējā tēla radīšanai un saglabāšanai. Noņemoties ar ārējiem parametriem, sieviete aizmirst savu patieso vērtību, kas ne vienmēr slēpjas jaunā smaržu pudelītē, krūšu palielināšanas operācijā vai šikā dizainera somiņā. Bet ja sabiedrība to padara par galveno sievietes dzīvē, vai nevar pienākt situācija, kad gribēsim veikt plastisko operāciju Brīvības pieminekļa Mildai? Ja tā ieskatās, viņa arī nav nekāda perfektā.”

Sievietes galvenā erogēnā zona atrodas starp pleciem, uzskata izrādes veidotāji un iesaka vīriešiem, ka par ievērojami mazāku naudu ikviens vīrietis varētu dabūt vairāk, ja no savas sievietes nepieprasītu to, kā viņai nav.

Apsveicam uzvarētāju un lūdzam sazināties, rakstot vēstuli uz kulturasvestis@epadomi.lv vai zvanot (+371) 28622680.

Konkurss tapis sadarbībā ar Izrāžu apvienību "PANNA". (pannasteatris.lv)

Biļetes iegādājamas Biļešu paradīzes kasēs: www.bilesuparadize.lv

Izrādes videofragmenti