Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Rīgā notiks radošā tikšanās ar aktieri Andri Buli

Redakcija
Redakcija

6. novembrī uz “Stadia” teātra skatuves notiks radošā tikšanās ar teātra un kino aktieri Andri Buli, informē portāls balticevents.info.

Andris Bulis jau vairākus gadus spēlē vairākos Latvijas teātros, ka arī filmējās vietējās un ārzemju kinofilmās. Bulim ir vairāk nekā 40 vairākkārt nospēlēto teatrālo izrāžu 23 valstīs, 4 dzejoļu krājumi ar vairāk nekā 300 dzejoļiem, ka arī 15 nostrādāti gadi Latvijas televīzijā.

Andris Bulis savas daiļrades laikā spēlējis Liepājas teātrī, Latvijas Nacionālajā teātrī, Teātra observatorijā, Daugavpils teātrī un šobrīd aktīvi darbojas Dailes teātrī. Aktieris koncerttūres ietvaros regulāri uzstājās ar savām monoizrādēm lielāko Latvijas pilsētu kultūras namos

Rīgas rādošā tikšanās ar Andri Buli notiks “Antropodium” mākslas vakaru projekta ietvaros. Biļetes var iegādāties “Myticket.lv” kasē, ka arī plašāka informācija ir pieejama pa tālruni 27632611.