Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Leļļu teātra izrāde "Put, put, sniegi put."

Redakcija
Redakcija

2023. gada 28. janvārī plkst. 12.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centra "Imanta" Lielajā zālē Leļļu teātra izrāde "Put, put, sniegi put."

Leļļu teātra izrāde “Put, put, sniegi put” būs aizraujošs stāsts par pasaku pasauli, kurā par kārtību atbild pasaku sargi. Izrādes mērķis ir rosināt skatītājos interesi par grāmatu lasīšanu.

Izrādes laikā zaķim tiks uzdots svarīgs uzdevums - nogādāt pasaku sargiem grāmatu maisus, taču vāvere būs visu sajaukusi un meža zvēriem būs jāatrisina viss šis haoss. Izrādē tiks iesaistīti arī bērni, kas palīdzēs varoņiem atrisināt sajukušās pasaku mīklas.

Izrādē piedalās aktieri Laila Kirmuška, Jānis Kirmuška un Edgars Lipors. Visi trīs aktieri savulaik strādājuši Leļļu teātrī, bet šobrīd sevi piesaka kā neatkarīgus, brīvus aktierus, kas iesaistās dažādos projektos un notikumos.
Lai arī Leļļu teātrī Edgars Lipors nestrādā jau vairāk kā 10 gadus, ik pa laikam viņš kopā ar bijušajiem kolēģiem iestudē kādu izrādi. Par teātri un lellēm pats saka šādi: “Joprojām esmu tādās pašās domās kā senāk: leļļu teātris un leļļu teātra māksla ir unikāla. Kas nav to pieredzējuši un tai pieskārušies, tiem grūti saprast un daudzas lietas šķiet virspusējas. Esmu teātrī strādājis 15 gadus, un tas ir kaut kas apbrīnojams. Tur ir daudzas lietas, par kurām varētu stāstīt, kas nav citos teātros, bet ir tur.”