Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Iluzionists Edžus aicina uz vērienīgā šova «Ūdenī» papildizrādi

Redakcija
Redakcija

Rudenī talantīgais iluzionists Edžus ar savu jauno un aizraujošo šovu «Ūdenī» uzstājās vairākās Latvijas pilsētās. Skatītāji redzēto uzņēma ar patiesu sajūsmu un ovācijām, tādēļ pēc publikas pieprasījuma 10. martā plkst.19 VEF kultūras pilī notiks šova «Ūdenī papildizrāde.

Kā uzsver pasākuma rīkotāji, gaumes, protams, atšķiras, taču iluzionista Edžus visneiedomājamākie un fascinējošie burvju triki, kuri apvienoti ar aizraujošiem šova elementiem, neatstās vienaldzīgu nevienu. Ne velti viņš savu vārdu jau ierakstījis Ginesa rekordu grāmatā, savukārt sociālajā tīklā «TikTok» viņam ir vairāk nekā 270 tūkstoši sekotāju.

Trikus, kurus burvju mākslinieks Edžus demonstrē publikas acu priekšā, vismaz reizi dzīvē noteikti ir jāredz katram – viņa šovi ir tik neatkārtojami un pārsteidzoši, ka tos var skatīties ar aizturētu elpu.

«Veidojot šovu, iedvesmojos no pasaulslavenajiem iluzionistiem Harija Hudini, Deivida Bleina, Deivida Koperfīlda un citiem, un mans mērķis ir panākt, lai pēc izrādes ikviens būtu gandarīts par lieliski pavadītu laiku,» saka mākslinieks un atklāj: «Demonstrēšu izbēgšanu no ūdens kastes, būs stand-up komēdija, roku veiklības triki, hipnoze, asprātīgas psiholoģiskas spēles ar skatītājiem un daudz citu aizraujošu lietu.»

Šovā piedalīsies arī izcilais bundzinieks Sanijs Bondars, kurš visu padarīs vēl krāšņāku ar savu virtuozo sitaminstrumentu pavadījumu.

Informācija par mākslinieku pieejama viņa mājaslapā www.iluzionisti.lv; sekot iluzionistam Edžum var arī viņa soctīklos: TikTok: www.tiktok.com/@iluzionists_edzus
YouTube: https://www.youtube.com/Iluzionists... un Instagram:
https://www.instagram.com/iluzionis...

Biļetes uz šovu «Ūdenī» var iegādāties «Biļešu Servisa» tīklā Biļešu Serviss - Biļešu Serviss