Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Ķengaragā tiks atklāta jauna Vasaras kultūrtelpa “Strops”.

Redakcija
Redakcija

Ceturtdien, 1. jūnijā, Rīgā tiks atklāta jauna Vasaras kultūrtelpa “Strops” – Ķengaragā, Latgales priekšpilsētas Mūzikas un mākslas skolas pagalmā (Prūšu ielā 13b), kurā katru ceturtdienu plkst. 19.00 visas vasaras garumā līdz 31. augustam uzstāsies dažādi Latvijas mūziķi ar koncertiem. Vasaras programmu atklās fenomenālais roka duets “Čipsis un Dullais” ar laisku atmosfēru, koncertā atskaņojot klausītājiem iemīļotas romantiskās un humora pilnās dziesmas, kuru skanīgajiem ritmiem dziedāt līdzi varēs ikviens.

8. jūnijā plkst. 19.00 pasākumu programmu turpinās mūziķis Goran Gora, izpildot oriģināldziesmas ar Knuta Skujenieka, Imanta Ziedoņa dzeju un paša mūziķa rakstītajiem tekstiem. Šī muzikālā satikšanās būs kā saruna ar klātesošajiem, kas uzlādē un tajā pašā laikā nomierina.

15. jūnijā plkst. 19.00 viesosies mūzikas autors un tautā iemīļotais dziesminieks Kārlis Kazāks ar akustisku vasaras koncertu. Mūziķis koncertā izpildīs savas oriģināldziesmas.

22. jūnijā plkst. 19.00 notiks Ielīgošanas svētki ar jauniešu folkloras kopu “Banga”. Ikviens būs gaidīts pievienoties Jāņu dienu priekšvakarā uz tradicionālajām Līgo rotaļām un sadziedāšanos! Klausītāji varēs kļūt par daļu no tradīcijas, dziedot un laižot uz riņķi nebeidzamu “'Līgo, līgo”, vienojoties burdondaudzbalsības toņos, kā arī izkustinot kājas kādā rotaļā.

29. jūnijā plkst. 19.00 klausītājus priecēs Kristīne Pāže un Didzis Bardo – akustiskās mūzikas duets, kurš izveidojies tuvas draudzības un daudzu kopīgu, mūzikā pavadītu vakaru rezultātā. Koncerta programmā tiks izdziedātas dziesmas divatā, par būšanu divatā. Par kopīgu iešanu pa dzīvi, gan esot prieka kalnos, gan sarežģījumu ielejās.

Ar visu Vasaras kultūrtelpas “Strops” programmu var iepazīties Stropu Facebook lapā facebook.com/kulturtelpasstropi un Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs Ieeja pasākumos bez maksas.

Pasākumus ar Rīgas domes atbalstu rīko RKTMC “Mazā ģilde”.