Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Video: Vai šis ir visu laiku labākais Latvijas "X Faktors" priekšnesums?

Redakcija
Redakcija
Ar Emilijas Bērziņas uzvaru nesen noslēdzās piektais populārā konkursa/šova "X Faktors" Latvijas fināls. Novēlam uzvarētājai panākumus arī nākotnē. Ne visiem līdz šim tas izdevies un no malas skatoties, visiem iepriekšējo gadu uzvarētājiem, X Faktora skatuve bijusi augstākais muzikālais lidojums, bet spilgtas uzstāšanās palikušas atmiņā katram, kurš regulāri sekojis līdzi šovam. Kurš tad ir bijis visu laiku labākais šova priekšnesums?

Mēs piedāvājam šo priekšnesumu 2018. gada finālā, kurā fināliste un vēlāk uzvarētāja KATTIE, duetā ar pirmās sezonas zvaigzni Arturu Gruzdiņu izpildīja Lady Gaga un Bradley Cooper slaveno Shallow.

Lai vieglāk atcerēties katram savu visu laiku labāko Latvijas "X Faktors" priekšnesumu, atgādinām visus šova uzvarētājus:

2017. gads - Arturs Gruzdiņš
2018. gads - Kattie
2019. gads - Elīna Gluzunova
2021. gads - Grēta Grantiņa
2023. gads - Emilija Bērziņa
Vērtējums:

Vai šis ir visu laiku labākais Latvijas

  • 9

  • 9