Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Rīgā uzstāsies labākais Lietuvas iluzionists

Redakcija
Redakcija

1. un 2.aprīlī Rīgā, Iluzionisma teātrī/muzejā MYSTERO, ar izrādi «Mantas Wizard Show» uzstāsies labākais Lietuvas iluzionists Mantas Žmuidinavičius.

«Ar lepnumu informēju, ka mans labākais māceklis, harizmātiskākais un humora pilnais burvju mākslinieks Mantas Žmuidinavičius 1.aprīlī, kad tiek atzīmēta Vispasaules joku diena, kāps uz «Mystero skatuves, lai izjokotu arī tevi, jo kas gan tur slikts – tikt izjokotam?» saka izcilais Latvijas iluzionists Enriko Pecolli.

Savukārt pasaulslavenais iluzionists Džefs Makbraids norāda: «Tik brīnišķīgi būs redzēt Mantasu – šo apbrīnojamo mākslinieku – Rīgā! Viņa izrāde patiks visiem! Viņš ir uzlecoša zvaigzne maģijas pasaulē.»

Īss videoieskats pieejams šeit:

Pēc debijas Lasvegasas televīzijas šovā «Fool Us» Mantas demonstrēs savus trikus Rīgā. Tās būs izklaidējošas, asprātīgas un tajā pašā laikā – vienkāršas burvju izrādes visai ģimenei ar mūsdienīgu un svaigu pieeju.

Lietuvas pazīstamākais iluzionists Mantas Žmuidinavičius ir arī TV zvaigzne, jo beidzamajā laikā ir daudz parādījies Lietuvas nacionālajos TV kanālos, piedaloties dažādos daudzu skatītāju iecienītos šovos, tostarp – arī kā šovu vadītājs un producents. Mantas ir daudzu starptautisko burvju čempionātu «Magic Grand Prix« (Prāgā, 2008); «Italian Championship of Magic (2010, Itālijā); «Colombe d'Or Magic Convention« (2011, Francijā) – uzvarētājs, bet 2012. gadā tika uzaicināts uzstāties Lasvegasā, prestižajā «World Magic Seminar», tāpat tajā gadā Mantas piedalījās Starptautiskās burvju biedrības federācijas (FISM) rīkotajā pasaules čempionātā maģijā Lielbritānijā.

Iluzionisma teātris Mystero ir vienīgā pasākumu vieta Baltijas valstīs, kas regulāri piedāvā kvalitatīvas starptautiskas iluzionistu izrādes.

Vairāk informācijas: https://fb.watch/j8cChb5Kmg/

Mantas šovi Iluzionisma teātrī «Mysterio» notiks:

1.aprīlī plkst.15 un 18.30 un 2.aprīlī plkst.15

Biļetes uz izrādēm var iegādāties šeit: https://fienta.com/lv/o/mantas