Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Balandīnu ģimene ar sirsnīgu koncertu atklāj brīvdabas estrādi "Putnos"

Redakcija
Redakcija
"Tas bija daudz feināk, nekā lielajos koncertos"- tā promejot aizkustitāti teica skatītāji, kuri nelielā pulkā bija ieradušies Auces novada lauku mājā "Putni". Ar sirsnīgu akustisku koncertu "Pūt , vējiņi", lieliskā atmosfērā dziedošā Balandīnu ģimene ( Dagnija un Raitis) šeit atklāja unikālu, mājas saimnieku veidotu brīvdabas estrādi. "Putni" ir māja laukos ar leģendām apvītu vēsturi izcili skaistā vietā, kuru nu jau vairākus gadus apdzīvo Reihu ģimene. Astroloģe Ilze un mākslinieks ar amatnieka tvērienu Harijs radījuši mistiski skaistu un mājīgu lauku sētu, kurā palaikam viesojas tuvāki un tālāki viesi, lai baudītu burvīgo vidi, mākslu un nu jau arī mūziku.

Viesmīlīgā Reihu ģimene saka paldies visiem , kas palīdzēja pasākuma tapšanā, īpašs paldies par atsaucību Dagnijai un Raitim un - Uz tikšanos nākamjos koncertos!

Piedāvājam nelielu ieskatu koncertā
Koncertus mājā laukos "Putni" palīdzēs organizēt astroloģe Ilze Reiha: Tālrunis 22027839
Vērtējums: +1