Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Ceļā uz mieru - Otro Ziemassvētku koncerts Mazajā Ģildē

Redakcija
Redakcija

26. decembrī plkst. 16.00 Mazajā Ģildē norisināsies tradicionālais gada nogales koncerts, kurā apmeklētāji tiek aicināti izbaudīt Latvijas mūziķu un grupu uzstāšanos, mierpilnā saruna ar sevi izvērtējot aizvadītā gada laikā notikušo.

Šī gada koncertā uzstājas trīs dažādi mākslinieki, katrs no savas daiļrades puses parādot ceļu iekšējai meditācijai un miera sastapšanai.
Koncerta pazīstamie izpildītāji ir dziesminieks Mikus Straume un Mārtiņa Jansona grupa "100 Baltas Dvēseles", savukārt kā viena no pirmajām iepazīšanās reizēm 26. decembra koncerta klausītājiem varēs būt 2013. gadā dibinātā grupa "The Mercy Messengers", kas ir jauno mūziķu Jāņa Rubika un Elīzas Zalgauckas izveidots singer-songwriter/indie stila projekts. Jānis Rubiks par grupas daiļradi: „Mūsu mūzika ir aicinājums uz patiesumu, meditatīvu mieru, tagadni, cēlajām cilvēka īpašībām - mīlestību, žēlsirdību, piedošanu, garīgumu un vienkāršību.”

Koncerta apmeklētāji, kuri vēlas dalīties ar savu miera sajūtu un pievienoties koncerta laikā redzamo vizualizāciju veidošanā, līdz 25.decembrim Mazās Ģildes facebook.com vai draugiem.lv lapā aicināti sūtīt vēstuli ar vienu personīgi uzņemtu fotogrāfiju, kas simbolizē viņu miera un pasaules harmonijas sajūtu.

Ieeja koncertā bez maksas.
Plašāka informācija facebook.com un Lapas - Mazā Ģilde - Sākumlapa - draugiem.lv

Vairāk par mūziķiem:
Mūzika - Mikus Straume - draugiem.lv
Mūzika - The Mercy Messengers - draugiem.lv
facebook.com

Koncertu organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Latvijas Universitātes un Radio NABA atbalstu.