Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:331, Did:0, useCase: 3


Video: Ojārs Rubenis: Es ar likumu valstī aizliegtu divas lietas

Redakcija
Redakcija
Vēlīnā un puteņainā februāra pēcpusdienā viesojāmies Latvijas Nacionālajā teātrī, lai tiktos ar tā direktoru Ojāru Rubeni. Saruna bija iecerēta par teātri vispār, konkrēti Nacionālo teātri, tā šobrīdējām un turpmākajām aktualitātēm. Taču - vai var iepriekš paredzēt brīvu putna lidojumu? Tomēr atbildi uz pašu galveno jautājumu, pēc kura nācām, mēs arī guvām un dzirdējām, un, proti, pēc jaudīgā, poētiskā un netradicionālā iestudējuma "Raiņa sapņi'' pirmizrādēm Ojārs Rubenis šobrīd jūtas vienkārši laimīgs, neraugoties uz to, ka ''..Raiņa darba iekļaušana teātra repertuārā ir bezmaz direktora pašnāvība - tas ir tik nenormāls risks.'' ( no intervijas ar Ievu Struku, ''KD'' 29.01.2015)

Mūsu intervijai atvēlētā stunda paskrēja kā vēja spārniem, un jāteic, ka šī patiesi bija tā reize, kad gribējās sarunu turpināt vēl un vēl. Intervijā uzzinājām arī Ojāra Rubeņa domas par viesizrādēm Krievijā, dažus Ojāra Rubeņa NĒ, kā arī divas lietas, kuras Ojārs Rubenis Latvijas valstī aizliegtu ar likumu... Mums bija interesanti, un arī Jums vēlam jēgpilnu, vērtīgām atziņām piepildītu klausīšanos un skatīšanos!

Ar Ojāru Rubeni sarunājās žurnāliste Ilze Puķe, Epadomi.
Vērtējums: +3

     [+] [-]

, 2015-02-12 23:21, pirms 9 gadiem
+1

     [+] [-]

, 2015-02-15 12:18, pirms 9 gadiem
Turies Ojār...Tu visu pateici pareizi!

     [+] [-]

, 2015-02-15 13:51, pirms 9 gadiem
Lieliski!! Paldies par patiesiibu!!