Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:354, Did:0, useCase: 3


Valmieras teātrī pirmizrāde komēdijai “Paliec sveiks, draugs…”

Redakcija
Redakcija

31. jūlijā gaidāms Valmieras teātra jaunās sezonas pirmais jauniestudējums - LMT Mansarda zālē pirmizrādi piedzīvos vīrišķīga komēdija “Paliec sveiks, draugs…” Krišjāņa Salmiņa režijā.

Aktieris Krišjānis Salmiņš kopā ar scenogrāfu Vari Siliņu un aktieru ansambli – Rihardu Jakovelu, Annu Neli Āboliņu, Ingu Kniploku un Juri Laviņu, radījis savu otro izrādi. Stāsts ir par diviem nešķiramiem draugiem – Viesturu un Oskaru, kuru harmoniski vīrišķīgo draudzību ar lielo “D” piesārņo kādas ēteriski sievišķīgas būtnes ierašanās. Atrisinājums ir neparedzams, jo neviens nezina, kas mums uzglūn no stūra.

Krišjānis Salmiņš izrādi veido, iedvesmojoties no Bertranda Blīra franču komēdijas “La Femme de mon pote”, kur spēlēja leģendārā franču aktrise Izabella Ipēra, turpinot jau savā pirmajā izrādē iesākto izziņas procesu par to, kā ir uzbūvēta cilvēku jūtu daba.

Izrādes radošajā ansamblī arī gaismu un video mākslinieks Gatis Priednieks-Melnacis, kustību konsultante Linda Mīļā, muzikālais noformējums Emīla Zilberta pārziņā.

Biļetes pieejamas Valmieras teātra un Biļešu paradīzes kasēs, kā arī Valmieras drāmas teātris