Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


Latvijas Leļļu teātris uzsāk jaunu programmu 10x10

Redakcija
Redakcija

No 2022. gada oktobra Latvijas Leļļu teātris uzsācis jaunu programmu klasesbiedru grupām, kas ļauj populārākās skolēniem domātās izrādes apmeklēt par izdevīgāku cenu. Piesakot 10 klasesbiedru grupu, iegūstiet 30-40% atlaidi katrai biļetei – par vienu biļeti maksājot 10.00 EUR. Uzsākot šādu piedāvājumu, Latvijas Leļļu teātris vēlas popularizēt teātra apmeklēšanu draugu kompānijā kā saturīgu, jautru un vērtīgu laika pavadīšanas veidu, ko skolas vecuma bērniem izmantot gan ikdienā, gan organizējot svinības. Nosvinēt dzimšanas dienu var ne tikai ballīšu istabās, bet arī apmeklējot kultūras pasākumu!

Lai arī daudziem Latvijas Leļļu teātra vārds saistās ar iestudējumiem pirmsskolas vecuma bērniem, teātra repertuārā atrodamas teju 10 izrādes, kas piemērotas tieši skolas vecuma auditorijai. Katra mēneša repertuārā teātra mājaslapā norādīta īpaša 10x10 atzīme tām izrādēm, uz kurām iespējams izmantot īpašo piedāvājumu. Iepazīstoties ar izrādes tematiku un stilistiku, iespējams izvēlēties vecumam un gaumei atbilstošu iestudējumu.

Jau šajā nedēļas nogalē iespējams atzīmēt brīvlaika sākumu, apmeklējot Spēlmaņu naktij nominēto pagājušās sezonas jauniestudējumu “Katliņpauris”, ko veidojis režisors Edgars Niklasons. Izrāde skatāma 20. oktobra vakarā un vēsta par empātiju, draudzību, izdzīvošanu vienaudžu vidū un pieaugšanu. Iestudējums piemērots bērniem no 7 gadu vecumu un jauniešiem. “Katliņpauri” 10x10 programmā iespējams apmeklēt arī 10. novembrī.



Otra izrāde, ar ko uzsākt pirmo skolas gada atpūtas nedēļu, ir bērna emocionālās pasaules iepazīšanai veltītais iestudējums “Nīna un Lekorbizjē”. To, tāpat kā izrādi “Katliņpauris”, veidojis teātra jaunais štata režisors Edgars Niklasons. Muzikālajā un vizuālajā iestudējumā skatītājiem dota iespēja sekot līdzi mazās meitenes Nīnas piedzīvojumiem un emocijām, meklējot pazudušo draugu – bruņurupuci Lekorbizjē. Izrāde 10x10 programmā pieejama 23. oktobrī un 4. novembrī.



Lai atrastu visus programmas piedāvājumus, meklējiet atzīmi 10x10 repertuāra sadaļā teātra mājaslapā Sākums - Leļļu teātris Grupas pieteikšanai jāsazinās ar teātra kasi 67285355 un jāveic biļešu rezervācija! Lai saņemtu cenas atlaidi, nepieciešami vismaz 10 skolēni vienā grupā, taču iespējams izrādi apmeklēt arī lielākā kompānijā. Vairāk informācijas teātra mājaslapā!