Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Rīgā ar lielkoncertu uzstāsies populāra ukraiņu grupa “Okean Elzy”

Redakcija
Redakcija

10. novembrī "Arēnā Rīga" starptautiskas labdarības turnejas ietvaros ar lielkoncertu uzstāsies ukraiņu rokgrupa "Okean Elzy", informē portāls balticevents.info.

“Okean Elzy” – viena no populārākajām ukraiņu rokgrupām, kuras klausītāji ir visā pasaulē. Viņu mūzika aizrauj un savieno, bet unikālais skanējums un spēcīgie vārdi skar dvēseles dziļākās dzīles. Grupas koncerti vienmēr ir emocionāls piedzīvojums, piepildīts ar sirsnību un mīlestību. Māksliniekiem ir tukstoši koncertu apmeklētāju Polijā, Vācijā, Kanādā, ASV, Lielbritānijā, Atustālijā un daudzās citās valstīs.

27 gadu garumā kolektīvs bija viens no galvenajiem mūsdienu ukraiņu mūzikas pārstāvjiem visā pasaulē. Savas daiļrādes laikā mūziķi izlaida 10 studijas albumus. Viņu dziesmas “Bez boyu” videoklips ir savācis vairāk nekā 19 miljonu skatījumu YouTubā”

Grupas līderis Svjatoslavs Vakarčuks kopš kara sākuma Ukrainā pievienojies teritoriālajai aizsardzībai, viņš piedalās okupēto teritoriju atgūšanā, atbalsta aizsargus un sniedz brīvprātīgu palīdzību, kā arī viņš turpina iedvesmot karavīrus un Ukrainas tautu ar savu mūziku, uzstājoties uz ielām un viesojoties pie tiem, kuri aizstāv savu dzimteni.

Pagājušajā gada augustā Svjatoslavs tika aicināts uz skatuves grupas «Coldplay» koncertā Briselē, kur izpildīja vienu no saviem hitiem «Obiymy», uzsverot, ka viņš tic, ka izdosies uzvarēt karā.

Peļnas daļa no koncerta ienākumiem tiks ziedota, lai palīdzētu Ukrainas bērniem, kuri cietuši karā, kā arī medicīnas iestādēm.

Biļetes uz “Oken Elzy” koncertu ir pieejamas “Ticketshop.lv” kasē.