Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Sirsnīgā koncerta «Skaistākās Ziemassvētku dziesmas» programmā – skaistākie latviešu komponistu skaņdarbi

Redakcija
Redakcija

21. decembrī plkst.16 Rīgas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē uz sirsnīgu un sirdssiltu koncertu svētku noskaņās «Skaistākās Ziemassvētku dziesmas» aicina lieliskie dziedošie aktieri Aija Dzērve, Mārcis Maņjakovs, Juris Hiršs, kā arī romantiskais dziedātājs Andris Daņiļenko.

Kā stāsta programmas muzikālais vadītājs komponists Valdis Zilveris, šajā pēcpusdienā mākslinieku sniegumā izskanēs skaistākie šiem svētkiem veltītie skaņdarbi no latviešu komponistu apcirkņiem: Maestro Raimonda Paula dziesma «Balts sniedziņš snieg uz skujiņām», «Cik viegli snieg», «Kad Latvieši iet Dievu lūgt», Helvija Stengrēvica dziesma ar Jāņa Baltausa vārdiem «Ticot, mīlot un gaidot» u.c. Tāpat programmā iekļautas vairākas viņa un Jura Hirša dziesmas, kā arī citas šim svētku laikam piemērotas kompozīcijas. Dziesmu programmu caurvīs aktrises Aijas Dzērves lasītie skaistākie latviešu dzejnieku Ziemassvētkiem veltītie dzejoļi un Viljama Šekspīra mīlestības soneti.

Par muzikālo pavadījumu koncertā rūpēsies mūziķu grupa komponista Valda Zilvera vadībā: Andris Grunte (bass), Raimonds Kalniņš (sitaminstrumenti) un Valdis Zilveris (taustiņi).

Pirms un pēc koncerta varēs iegādāties atspirdzinājumus – karstos dzērienus un piparkūka, tāpat koncerta apmeklētājus sagaida patīkami pārsteigumi un dāvanas. Savukārt mazie klausītāji varēs piedalīties īpašās zīmēšanas un krāsošanas nodarbībās īpaši viņiem atvēlētā stūrītī, un, ja būs nepieciešamība, viņi tiks pieskatīti arī koncerta laikā.

Bērniem līdz 7 gadu vecumam, neaizņemot papildus sēdvietu, ieeja brīva.

Biļetes uz koncertu var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā.