Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Zināmi pasaulslavenā talantu šova Got Talent Latvijas tiesneši

Redakcija
Redakcija

Pasaulslavenais talantu šovs “Ir talants!” (Got Talent), kas jau šajā rudenī priecēs TV3 skatītājus, aicina ikvienu neparasta talanta vai hobija īpašnieku pieteikties šovam, aizpildot pieteikuma anketu vietnē tv3.lv/irtalants. Nu ir tapuši zināmi šova tiesneši, kuri vērtēs dalībnieku sniegumu.

Šova tiesnešiem ir izšķiroša loma – viņu pārziņā ir priekšnesumu novērtēšana, balstoties uz savu unikālo skatījumu un profesionālo pieredzi, kā arī dalībnieku talanta un potenciāla izvērtēšana. Tāpat viņi sniedz dalībniekiem atgriezenisko saiti un iedrošinājumu, kas palīdz pilnveidot priekšnesumus. Par šova “Ir talants!” tiesnešiem izvēlēti:

Dons ir viens no zināmākajiem un klausītāju iemīļotākajiem Latvijas mūziķiem, kurš pazīstams ar savu spēcīgo balsi un emocionālajiem priekšnesumiem. Savas vairāk kā divdesmit gadus ilgās karjeras laikā ir pierādījis sevi kā nozīmīgu Latvijas mūzikas industrijas pārstāvi. Izdevis vairākus albumus un singlus, par tiem nopelnot daudzas muzikālās godalgas. Šogad pārstāvēja Latviju Eirovīzijā, iekļūstot finālā un iegūstot 16. vietu.

Andrejs Ēķis ir latviešu uzņēmējs, kino režisors, producents un scenārists, kurš sniedzis nozīmīgu ieguldījumu Latvijas kino un televīzijā. Pazīstams ar savu novatorisko stāstījumu un atšķirīgo stilu, Ēķis ir režisējis un producējis daudzas atzinību guvušas filmas un televīzijas seriālus, izpelnoties ievērojamu vietu Latvijas izklaides industrijā.

Linda Šeļakova-Paulauska ir viena no pazīstamākajām Latvijas horeogrāfēm, ar dejošanu nodarbojas jau vairāk kā 20 gadus. Strādājusi ar tādiem latviešu māksliniekiem kā Justs, Markus Riva, Aminata, Samanta Tīna, Patrisha u.c., kā arī veidojusi Latvijas pārstāvju priekšnesumu horeogrāfiju Eirovīzijas dziesmu konkursos. Reiz strādājusi radio un televīzijā, šobrīd papildus horeogrāfijai nodarbojas arī ar pasākumu organizēšanu un digitālā satura veidošanu.

Jau šoruden kanālā TV3 varēsim sekot līdzi pašmāju talantiem šovā “Ir talants!”, taču šobrīd vēl aktīvi noris dalībnieku pieteikšanās šovam. Nepalaidiet garām vienreizējo iespēju parādīt visiem, ko protat un pacelt savu karjeru jaunos augstumos, kā arī kļūt par pirmo šī šova uzvarētāju Latvijā!