Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Vēl tikai nedēļu iespēja pieteikties šovam “X Faktors”

Redakcija
Redakcija

Vēl tikai šonedēļ, līdz 27. maijam ir iespējams pieteikties dalībai muzikālajā šovā “X Faktors”. Tā ir iespēja solistiem, duetiem un grupām spert soli tuvāk savam sapnim par lielo skatuvi. Šova uzvarētājs iegūs ne tikai slavu, bet arī naudas balvu 10 tūkstošu eiro apmērā un līgumu ar “Universal Music Group”. Pieteikuma anketu jāaizpilda vietnē xfaktors.lv.

Atlasei aicina pieteikties muzikālos talantus no visas Latvijas, kas sasnieguši vismaz 16 gadu vecumu. Atgādinām, ka šogad šova dalībnieki netiks dalīti kategorijās pa vecumiem un dzimumiem, tāpēc aicināts pieteikties ikviens, kurš dzied, rada savu mūziku un nebaidās kāpt uz lielās skatuves.

“Esam priecīgi par iespēju turpināt sadarbību ar “X Faktoru” un kopīgi meklēt Latvijas mūzikas talantus! Iepriekšējā šova sezona mums atnesa iespēju uzsākt sadarbību ar Grētu Grantiņu, kura jau paspējusi izdot vairākus veiksmīgus singlus, minialbumu un saņemt savu pirmo “Zelta Mikrofona” balvu. Talantu šovi ir lieliska iespēja ne tikai parādīt sevi plašākai publikai, bet arī intensīvi strādāt, mācīties un īsā laika posmā iegūt neatsveramu skatuves pieredzi – lai veicas visiem, kas šogad nolēms piedalīties,” pauž “Universal Music Group” Baltijas reģiona vadītājs Petri Mannonens.

Piesakies un sper soli tuvāk uzvarai, soli tuvāk savam sapnim! Pieteikuma anketu aizpildi šova mājas lapā X Faktors | tv3.lv līdz 27. maijam. Šova pirmā atlases kārta norisināsies slēgtā formātā, žūrijas komandai izvēloties tos dalībniekus, kuri tiks aicināti pierādīt savu talantu šova atlasē.