Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Rīgā ar labdarības koncertu uzstāsies ukraiņu rokgrupa “Druga Rika”

Redakcija
Redakcija

30. aprīlī First Mir naktsklubā norisināsies populāras ukraiņu rokrgrupas “Druga Rika” labdarības lielkoncerts, informē portāls balticevents.info

“Druga Rika” («Дру́га Ріка́») — ukraiņu rokgrupa Valerija Harčišina pavadībā, kura bija izveidota 1996. gadā Žītomirā. Mākslinieki spēlē poproka stilā ar new wave, brit popa un indy roka elementiem. 2000. gadā “Druga Rika” kolektīvs bija atzīts, ka “gada atklājums” Ukrainā un grupa saņēma vairākas muzikālas balvas.

Grupa jau ir 25 gadus uz skatuves un par šo laiku ir paspējuši izlaist 7 studijas albūmus un uzfilmējuši 25 videoklipus, kas Youtube kanālā savāca vairāk, nekā 20 miljonu skatījumu. Rīgā mūziķi uzstāsies ar īpašu koncertprogrammu, kur izpildīs savus labākus darbus.

Šodien “Druga Rika” dosies Eiropas labdarības koncertūrē ar programmu “Kurš gan, ja ne mēs” («Кто, если не мы?»). Visi par biļetēm gūtie ienākumi tiks ziedoti Ukrainas iedzīvotāju atbalstam.

Biļetes uz koncertu ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs.