Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Populāri Latvijas izpildītāji un mūziķi apsveiks Baltijas valstu seniorus Ziemassvētkos

Redakcija
Redakcija

Jau otro gadu aprūpes centru tīkls senioriem “Senior Group” organizē vērienīgu svētku pasākumu – lielu Ziemassvētku koncertu sociālās aprūpes centru iemītniekiem. Pasākums notiks 22.decembrī plkst.10:00 tiešsaistes formātā, koncertu klausīsies vairāki tūkstoši senioru no vairāk nekā 160 pasnsionātiem un sociālās aprūpes centriem visā Baltijā.

Īpašus priekšnesumus un siltus apsveikumus ir sagatavojuši vairāki desmiti populāru izpildītāju, mūziķu un sabiedrisko darbinieku no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Svētku koncertā piedalīsies Intars Busulis, Natālija Tumševica – Ērgle, Olga Rajecka, Deniss Paškevičs, Olga Pīrāgs, Jānis Stībelis, Marts Sanders, Kristīna Ehin, Silvērs Seps un daudzi citi. Savus svētku apsveikumus un novēlējumus izteiks arī valsts amatpersonas un pašvaldību vadītāji. “Lielās Ģimenes Ziemassvētku apsveikumā 2021” pavisam izskanēs vairāk nekā 60 muzikālu priekšnesumu un apsveikumu.

Organizatori aicina visu senioru pansionātu un sociālās aprūpes centru vadītājus pievienoties svētku translācijai, kas būs visiem brīvi pieejama. Pasākums notiks tiešsaistē, vietnē “zoom” -https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0pcuygrT4oH9UHOm76YhBEDNwY53sl2lSd

Tiešsaistes straumēšanu varēs vērot arī “Senior Group” kanālā YouTube https://www.youtube.com/c/seniorgro...

“Brīdī, kad ir ierobežota iespēja satikt tuviniekus un draugus, ar pasākuma palīdzību vēlamies atgādināt viens otram, ka Ziemassvētki ir par sirds siltumu, par kopīgām rūpēm un pārvarētām grūtībām. Tas ir vienots pasākums Baltijas senioriem, kas iestājas par kopā būšanu, ģimeniskumu, kopā pārdzīvotām sāpēm, ilgām pēc ģimenes un vēlmi svinēt svētkus plaši un skanīgi. Ar šādu kopā sanākšanu vēlamies stiprināt šīs sajūtas un veidot ģimenes sajūtu mūža garumā, jo mums visiem ir viens mērķis - stiprināt saticību, labklājību, sniegt atbalstu, rūpes un izteikt pateicību mūsu mammām, tētiem, cilvēkiem, kas ikdienā iegulda sevi visu, lai gādātu par mūsu cilvēku labklājību. Lai mīlestība, saticība un veselība!,” novēl visiem akcijas organizatori, “Senior Group” centru vadītāji.

Akcijas “Lielās Ģimenes Ziemassvētku apsveikums 2021” sirsnīgi pateicas visiem, kas atbalstīja šo ideju un dāvāja iespēju sociālās aprūpes centru iemītniekiem izbaudīt Ziemassvētku atmosfēru plašā, priecīgā un sirsnīgā lokā.

Veidojot un stiprinot kopības sajūtu, uzņēmums “Senior Group” jau ir aizvadījis divus brīnišķīgus svētkus - “Sagaidīsim Līgo kopā 2021” un “Lielās Ģimenes Ziemassvētku apsveikums 2020”.

Saite uz 2020 gada Ziemassvētku pasākumu:
https://www.youtube.com/watch?v=LxR...