Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


TV3 būs skatāms koncertuzvedums “Dziesma dejo. Deja skan”

Redakcija
Redakcija

19. novembrī plkst. 15.30, TV3 saviem skatītājiem piedāvā noskatīties šā gada vasarā Mežaparka Lielajā estrādē notikušo koncertuzvedumu “Dziesma dejo. Deja skan”, kurā nebijušā formā savienosies divas tradīcijas – dziesma un deja. Šis koncertuzvedums ir īpašs ar to, ka dejotāji un koristi kopīgi veido vienotu priekšnesumu.

Koncertuzvedumā pulcējās vairāk kā 5000 dalībnieku no Latvijas un ārvalstīm. Dalībnieki demonstrēs gan labi pazīstamu repertuāru, gan speciāli šim notikumam veidotu jaunradi, kurai muzikālās daļas autors ir vairākkārtējs “Grammy” balvas nominants Uģis Prauliņš un horeogrāfs Agris Daņiļevičs. Mežaparka Lielajā estrādē to izpildīja 56 kori un 110 deju kolektīvi, to skaitā 12 amatiermākslas kolektīvi no deviņām valstīm.

Šis koncertuzvedums Latvijā bija pirmais šāda formāta pasākums dzīvās mūzikas pavadījumā. To klātienē noskatījās ap 20000 skatītāju, to skaitā 1200 cilvēku no 27 dažādām pasaules valstīm. Skatītājiem bija unikāla pieredze – baudīt uzvedumu atjaunotajā estrādē koru tribīnē, kamēr mākslinieki uzstājās vietā, kur parasti atrodas skatītāji.

Svini Latvijas dzimšanas dienu kopā ar TV3! Skaties koncertuzvedumu “Dziesma dejo. Deja skan” kanālā TV3 19. novembrī plkst. 15.30, kā arī koncerta pilno ierakstu varēsi noskatīties portālā tv3.lv.