Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Ielīgošanas pasākumi notiks arī Rīgas apkaimēs

Redakcija
Redakcija
Ielīgošanas noskaņas ikviens ir aicināts baudīt ne tikai pilsētas centrā, bet arī apkaimēs – Ķengaraga parkā, Laimdotas ielā, muzejā „Dauderi”, VEF Kultūras pilī, KC „Imanta”, Ziemeļblāzmas parkā un Kalnciema kvartālā.
Piedāvajam ieskatu video intervijā ar Latgales priekšpilsētas Rīgas Austrumu izpilddirekcijas projektu vadītāju Aiju Briedi, kas aicina Jāņus ielīgot 18.jūnijā Ķengaraga parkā.

Jāņu ielīgošanas pasākums Ķengaragā sāksies plkst. 18.00 ar folkloras kopas „Rija” dziesmām un kopīgu dejošanu, pasākuma vadītājam – Guntim Skrastiņam aicinot apkaimes iedzīvotājus uz kopīgu Jāņu ielīgošanu.No 18.45 – 19.50 Ķengaraga parku ar lustīgām dziesmām un fragmentiem no izrādes „Īsa pamācība mīlēšanā” pieskandinās māķslinieki Inguna Kalniņa, Aīda Ozoliņa, Aija Dzērve, Sarmīte Rubule, Raimonda Vazdika, Andris Daņiļenko, Juris Kalniņš, Kristiāns Kareļins. No 19.50 līdz 23.00 ar populārām latviešu dziesmām un dejām skatītājus iepriecinās deju kopas „Dižbramaņi” dalībnieki un mūziķi Žoržs Siksna, Inese Greste, Edmunds Brīvkalns, Guntis Brancis.
Ķengaraga parkā par gardu mielastu un Jāņu alu gādās SIA „Lielkalnu centrs” saimnieces. Dažādas izklaides paredzētas arī jaunākajiem svētku apmeklētājiem.

Savukārt Ziemeļblāzmas parkā koncertā „AR DZIESMĀM, AR DEJĀM SAULES GRIEŽUS IEGRIEŽAM!” apmeklētaji varēs griezties dančos un rotaļās kopā ar grupu „Iļģi”, Rīgas Danču kluba dejotājiem un Kultūras pils „Ziemeļblāzma” koru un deju kolektīvu dalībniekiem.
Par pasākuma norisi video intervijā vairāk pastāsta Kultūras pils "Ziemeļblāzma" mākslinieciskais vadītājs Valters Mucenieks.
Vērtējums: +1