Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Tuta iepriecina ar jaunu Ziemassvētku dziesmu

Redakcija
Redakcija

Bērnu iemīļotais raidījums “Tutas lietas” nāk klajā ar jaunu Ziemassvētku dziesmu “Bānītis ved uz svētkiem”. Dziesmas autori ir komponiste Laura Polence un talantīgais dzejnieks Ivars Šteinbergs, kuram mīlīgā dziesmiņa par mazo bānīti ir debija bērnu mūzikas žanrā.

Kopš 8.decembra jaunā dziesmiņa “Bānītis ved uz svētkiem” klausāma visās lielākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, kā arī tiks atskaņota “Tutas lietu” Ziemassvētku koncerta programmā “Piparkūku sirds” un video fromātā pirmatskaņota mazajiem skatītājiem īpašajā Tutas lietu Ziemassvētku sērijā LMT Viedtelevīzijā.

Amsterdamā dzīvojošā latviešu komponiste un dziedātāja Laura Polence ir priecīga par radošo sadarbību ar dzejnieku Ivaru Šteinbergu un dziesmiņu velta visiem mazajiem klausītājiem:
“Dziesma "Bānītis ved uz svētkiem" ir priecīgs ziemas sveiciens visiem jaukajiem Tutas faniem. Pantiņus veidoju tā, lai mazie klausītāji saausītos, bet piedziedājumā varētu izkustēties un izdejoties. Par Ziemassvētku burvību, jokiem un iedvesmu paldies jāsaka dziesmas teksta autoram Ivaram Šteinbergam.”

Tutas lietu producente un režisore Marta Selecka saka:“Laurai atkal ir izdevis radīt lielisku dziesmas melodiju, bet Ivars uzbūris brīnišķīgu svētku pasaku dziesmiņas tekstā. Zinu, ka jaunā dziesmiņa bērnos raisīs Ziemassvētku sajūtas un radīs īstu prieku. Es varu būt laimīga, ka Tutas komandā ir tik talantīgi cilvēki ar kuriem ir prieks sastrādāties.”

“Tutas lietu” projekts aizsākās 2017. gadā un līdz šim ir kļuvis ārkārtīgi populārs mazuļu un viņu vecāku vidū. Šī gada 5. decembrī “Tutas dziesmas” autores tika apbalvotas ar AKKA/LAA Autortiesību bezgalības balvu, bet komponiste Laura Polence par Tutas projektam radītajām dziesmām ir divkārt apbalvota ar Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta Mikrofons”.

Iespēja dzirdēt jauno dziesmiņu, satikt Tutu un komponisti Lauru Polenci būs arī visiem Tutas Ziemassvētku koncerttūres “Piparkūku sirds” apmeklētājiem (dažas biļetes uz koncertiem vēl pieejamas 17. decembrī Valmierā, 19.decembrī Jelgavā, 25. un 26.decembrī Latvijas Nacionālajā teātrī Rīgā, 27. decembrī Rēzeknē “Gorā”, 28.decembrī Cēsīs un kā noslēdzošais koncerts 29.decembrī Liepājā).