Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


“X faktora” finālā viesosies Prāta Vētra, Dons un citi atpazīstami mūziķi

Redakcija
Redakcija

“X faktora” finālā viesosies Prāta Vētra, Dons un citi atpazīstami mūziķi
Foto: Ģirts Ozoliņš (F64)


Šovakar, 12. decembrī, plkst. 20.00 kanāla TV3 ēterā un televīzijā Go3 sāksies vērienīgā muzikālā šova “X Faktors” fināls, kurā cīņu par uzvaru turpinās trīs palikušie dalībnieki – Grēta Grantiņa, Eduards Rediko un Viktors Buntovskis. Fināls būs īpašs ar to, ka uz skatuves kāps ievērojami pašmāju mākslinieki, kā piemēram “Prāta Vētra”, Dons, Aija Adrejeva ar “Very cool people” un citi, kā arī visa balsojuma summa tiks ziedota labdarības akcijai “Eņģeļi pār Latviju”.

Kā jau lielajam šova finālam pienākas, vakara gaitā skatītājus pie TV ekrāniem priecēs tautā iemīļoti muzikālie viesi. Uz skatuves kāps pašmāju supergrupa “Prāta vētra”, kas izpildīs dziesmu “Aiz sienas” no jaunā albuma “Gads bez kalendāra”. Tāpat uz skatuves kāps arī Dons, kurš izpildīs dziesmu “Tas rakstīts debesīs. Piena ceļš”, kā arī Aija Andrejeva, kura kopā ar atraktīvo grupu “Very cool people” uzburs Vudstokas festivāla sajūtu.

“Vēlos dalībniekiem novēlēt ko ļoti vienkāršu. Lai piepildās viss kārotais un grūtajos brīžos dalībnieki neiemet plinti krūmos. Pārējais viss jau sakārtosies,” to dalībniekiem novēl mūziķis Dons.

Fināls būs īpašs ar to, ka visi balsojumā iegūtie ienākumi tiks ziedoti labdarības akcijai ”Eņģeļi pār Latviju”, kas šogad aicina palīdzēt 176 bērniem, kuru veselības uzlabošanai kopumā ir nepieciešami 373 217,32 eiro. Viena zvana cena – 1,42 eur (ar PVN).

Finālā dalībnieki no sākuma katrs izpildīs pa divām dziesmām pēc pašu izvēles. Vienu no dziesmām dalībnieki izpildīs ar kādu atpazīstamu pašmāju grupu vai mākslinieku. Grēta Grantiņa uzstāsies kopā ar savu mentoru Intaru Busuli, Eduards Rediko dziedās duetu kopā ar spilgto Aminatu, savukārt Viktors Buntovskis pārsteigs ar dziesmu kopā ar grupu “Astro’n’out.”. Tie dalībnieki, kuri iekļūs šova superfinālā, izpildīs vēl vienu papildu dziesmu.

Seko līdzi jauno talantu muzikālajam izaicinājumam katru svētdienas vakaru kanālā TV3 un televīzijā Go3 plkst. 20.00.