Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Ar stāvovācijām un līdzdziedāšanu Dzintaros izskanējis Igo jubilejas koncerts

Redakcija
Redakcija

Ar stāvovācijām un līdzdziedāšanu Dzintaros izskanējis Igo jubilejas koncerts
Foto - Ritvars STANKEVIČS


10.augusta vakarā Dzintaru koncertzālē izskanēja leģendārā dziedātāja Igo jubilejas koncerts «Igo – 60» (atgādināsim, ka apaļo jubileju dziedātājs nosvinēja 29.jūnijā). Uz skatuves kāpa ne tikai pats gaviļnieks, bet arī viņa īpašie viesi – ģitārists Aivars Hermanis un dziedātāja Katrīna Gupalo, bet par pavadījumu rūpējās instrumentālā grupa: komponists un pianists Jānis Strazds, Māris Kupčs (ģitāra), Armands Alksnis (soloģitāra), Aivars Meijers (basģitāra) un sitaminstrumentālists Ainis Zavackis.

Dziedātāja izvēlētā koncerta programma izpelnījās lielu klausītāju piekrišanu un stāvovācijas, un brīžiem zāle dziedāja kā īsts Dziesmusvētku koris, lieliski papildinot priekšnesumus un aizkustinot dziedātāju. Šajā vakarā skanēja gan dziesmas no Igo beidzamo gadu programmām «Ūdens», «Zeme» un «Uguns», gan vecie, labie hiti: «Laika dziesmiņa», «Dzeltenās kurpes», «Zīlīte», dziedājums no ZIGMARA Liepiņa rokoperas «Lāčplēsis», «Vēju muzikants», «Cerību laiks», «Nepiesauc, nepasauc mani vēl» u.c. Pēc koncerta klausītājiem bija iespēja nobildēties ar gaviļnieku, saņemt viņa autogrāfu, kā arī iegādāties viņa darinātās krūzītes.

Nākamie Igo koncerti notiks:

9.septembrī plkst.19 Rojas brīvdabas estrādē
23.septembrī plkst.19 Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS
1.oktobrī plkst.16 Ventspils teātra namā «Jūras vārti»
20.oktobrī plkst.19 Cēsu koncertzālē

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» tīklā.