Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Dziesminieku festivāls “Austrasdienas” 16. martā Kultūras centrā “Iļģuciems”

Redakcija
Redakcija

Ik gadu martā notiek Austras Pumpures iedvesmotais dziesminieku festivāls “Austrasdienas”, kurā ar klausītājiem tiekas dažādu paaudžu Austrasbērni, koncertos izpildot gan pašu radītās, gan Imanta Kalniņa dziesmas un latviešu tautasdziesmas. Šogad “Austrasdienu” koncerti notiks Liepājā, Staburadzē un Rīgā Kultūras centrā “Iļģuciems” 16. martā plkst 16.00.

Koncertos satiksies Austrasbērni – Austras Pumpures audzēkņi, draugi un domubiedri – no Liepājas, Rīgas, Līgatnes un citām Latvijas vietām. Muzicēs Arnis Miltiņš, Laine Ligere-Stengrevica, Uldis Ozols, Kristīne Locika, Kristaps Sudmalis, Jānis un Dace Vītoli, Vita Krūmiņa, grupa “Jumis”, Simona Rača-Rūce, Jānis Rūcis, Inese Muižniece, Uldis Šēns, Vita Dambe, Nora Ķibilda-Kinna, Melisa Kaškura un daudzi citi.

“Austrasdienas” – tā ir tradīcija, kas izveidojusies godinot un sveicot vārda dienā dziesminieci Austru Pumpuri. Pati Austra gan savulaik uzstāja, ka tie ir svētki visiem – lai tas esot kā dziesminieku festivāls. “Austrasdienas” notiek nu jau vairāk kā 30 gadus dažādās Latvijas pilsētās. Koncertu rīkotāji laika gaitā mainījušies, tie bijuši vairāki, taču “Austrasdienu” idejas autore ir Tija Auziņa, pazīstamā Mūzikas un mākslas festivāla “Bildes” organizatore. Lai arī “Austrasdienu” koncertu daudzums un formāts laiku pa laikam mainījies, vienmēr tiek saglabāta siltā kopā būšanas sajūta, Austrasbērnu pulcēšanās un muzicēšana, pavasari ieskandinot.

Biļetes cena 7,00 EUR
Biļešu tirdzniecība “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā
https://www.bilesuparadize.lv/lv/ev...