Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Sestdien notiks Guntara Rača autorvakars Ukrainas cilvēku atbalstam

Redakcija
Redakcija

Šo sestdien, plkst. 19.00 Mazmežotnes muižā notiks Guntara Rača jaunās grāmatas “365” ceturtās daļas atvēršanas koncerts. Sakarā ar karu Ukrainā, autors, kopīgi ar muižas saimniekiem, vienojušies, ka ienākumi no pasākuma tiks ziedoti Ukrainas cilvēku atbalstam, izmantojot Ziedot.lv atvērto ziedojuma līniju.

Koncerts notiks divās daļās un pirmajā daļā plānots literāri muzikāls koncertuzvedums “365”, kurā izskanēs arī daudzi pirmatskaņojumi, kuru pamatā ir dzejoļi no autora jaunās grāmatas, kura iznāca šī gada janvārī un jau pabijusi grāmatnīcu pieprasītāko grāmatu sarakstu virsotnēs.

Guntars Račs: “Biju īpaši gatavojies šim pasākumam, sarakstot vairākas jaunas dziesmas, izveidojot īpašu skatuves noformējumu un sagatavojot romantisku video, bet nelielas korekcijas tiks veiktas, lai pieskaņotu šo koncertu labdarības un atbalsta sajūtām. Jo pasaulē viss ir izmainījies un arī mākslinieki nevar palikt malā. Ir laba sajūta, ka mēs, turpinot darīt savu darbu, varam sniegt atbalstu nelaimē nonākušai tautai un paust savu attieksmi pret agresoru, kurš nekad nav pārstājis draudēt arī mums.”

Koncerta pirmajā daļā izskanēs vairāki pirmatskaņojumi, kuru pamatā ir dzejoļi no jaunās grāmatas, bet otrajā daļā izskanēs sadarbībā ar Maestro Raimondu Paulu radītie hiti. Koncertā piedalīsies gan Guntara pastāvīgie koncertu mūziķi un grupas “bet bet” dalībnieki Uģis Tirzītis un Andris Alviķis, gan arī īpašie viesi Mārtiņš Kanters, pazīstamā ielu mūziķe Evelīna Krama un dziesminieks Edvards Strazdiņš.

Guntars: “Šādā sastāvā vēl kopā neesam muzicējuši. Dzirdēsiet dažas jaunās dziesma no Mārtiņa topošā albuma, kurā būs iekļautas jaunas Maestro dziesmas. Pirmo reizi manā pasākumā piedalīsies Evelīna, kura apbraukājusi visu Latviju, muzicējot uz ielām, un iegūstot sev paprāvu sekotāju un atbalstītāju skaitu. Būs arī Mārtiņa un Evelīnas duets. Gaidīsim ciemos. Protams, būs arī manas grāmatas un iespēja iegūt autogrāfus, labi pavadīt laiku skaistajā muižā un izdarīt labu darbu, atbalstot karā cietušos cilvēkus.”

Informācija par biļetēm pa tālruni 25772269 vai rakstot uz e-pastu: info@mazmezotne.lv
Par pasākumu: Pasākumi