Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Zvaigznes ABC dziedošie autori - Baltajā naktī

Redakcija
Redakcija

Mūsdienu kultūras forums Baltā nakts šogad norisināsies 9. septembrī un ar literāri muzikālu pasākumu pirmo reizi tajā piedalīsies arī Apgāds Zvaigzne ABC. Tajā uzstāsies trīs Latvijā pazīstami muzicējošie rakstnieki.

Rakstnieks un radiožurnālists Dzintars Tilaks kopā ar mūziķi Āri Ziemeli, mūziķis, publicists un grāmatas “Ielu muzikanta dienasgrāmata” autors Harijs Vagrants, divu populāru autobiogrāfisku darbu “Rīga-Pekina. Ceļošana un izdzīvošana ne-sezonā” un “Ielu muzikantu piezīmes” autore Ilona Ūdre-Balode.

Autori sniegs muzikālus priekšnesumus, stāstīs par savām grāmatām un piedzīvojumiem to tapšanas gaitā, par radošā procesa niansēm, kā arī rosinās diskusiju ar klausītājiem.
“Literāri muzikāls vakars ar dziedošajiem rakstniekiem” notiks 9. septembrī Zvaigzne Cafe pagalmā, K. Valdemāra ielā 6, Rīgā.
Ar visiem “Baltās nakts” notikumiem iespējams iepazīties tīmekļvietnē Baltā nakts 2023 .
Pasākumos ieeja ir bez maksas.

“Literāri muzikāls vakars ar dziedošajiem rakstniekiem” secība:

18.00-18.45
Muzikāli literāru vakarēšanu “Cauri gadiem ar dziesmām un grāmatām” piedāvā rakstnieks Dzintars Tilaks un mūziķis Āris Ziemelis.

19.30-20.15
Rakstniece, mūziķe, publiciste Ilona Balode-Ūdre – stāstos un dziesmās par Rīgu un Pekinu, ielu muzikantu dēkām un dzīvi mainīgā pasaulē.

21.00-21.45
Meditatīvā ceļojumā pasaules mūzikā, iepazīstinot ar neparastiem dažādu tautu mūzikas instrumentiem, vedīs rakstnieks, publicists un teologs Harijs Vagrants.